ad

1 huoneen asunto 32 m² kaupungissa Uusimaa

Ristipellontie 7, Helsinki, Suomi

Koko:
32 m2
Huoneet:
1 makuuhuone
Kohteen tyyppi:
Vuokra-aika:
Rajoittamaton
Vapautuu:
01 Apr
Rentola vahvistama:
Kyllä
Kohdenumero:
4809295

1H+K Yksiö hyvällä paikalla. 32neliöinen.


Ristipellontie 7 c rapussa 3 kerroksessa hyvässä kunnossa oleva yksiö tarjolla jonka voin vuokrata huhtikuun ensimmäisestä päivästä lähtien. Vuokra on vaatimattomasti 600e/kk nousua olen suunnitellut vuoden vaiheeseen mutten merkittävää lisäystä kumminkaan, asukas tekee itse sähkösopimuksen, vesi kuuluu vuokraan. asunnossa on hyvin tilaa sillä se on kumminkin 32 neliöinen joten sopii hyvin pariskunnillekkin ja edullisen vuokransa takia opiskelijoille tai uudisasukkaille. Itse en asu helsingissä ja tarkoitus on että sopimus kirjoitetaan näytön yhteydessä mutta laita sähköpostia jos olet asunnosta kiinnostunut niin voinhan sen varata tietyin ehdoin.

Tupakointi ei ole sallittua, lemmikkieläimiäkään ei mielellään mutta hiljainen eläin ei kuitenkaan ole ongelma jollei häiritse muita taloyhtiön asukkaita.
Yhteyttä sähköpostitse!
Kyselyjä ja jos tahdot varata asunnon ennenkö kykenen pitämään siitä näyttöä niin se on sovittavissa.

Vuokravakuus 750e, jos luottotiedoissasi on häiriöö niin riippuu vähän sen vakavuudesta tarvitaanko takaajaa vai enemmän takuuvuokraa mutta pääsijassa kaikki olisi hyvä sinulla olla kunnossa.


Onko sinulla kysyttävää tästä kohteesta? Ota yhteyttä suoraan vuokranantajaan tästä
ad

Haluaisitko asettaa kiinteistösi vuokralle?

Luo ilmainen mainos ja vastaanota yhteydenottoja kiinnostuneilta vuokralaisilta 24 tunnin sisällä.