2 huoneen asunto 49 m² kaupungissa Turku

Ratapihankatu 18, 20100, Turku, keskusta

Koko:
49 m2
Huoneet:
2 makuuhuonetta
Kohteen tyyppi:
Asunto
Vapautuu:
01 Jan
Rentolan vahvistama:
Kyllä
Kohdenumero:
69918

49,5 m² | 2 h + kt + ph + vh | 815,00 €/kk


Ratapihan Helmi on vuodenvaihteessa valmistuva tasokas asuintalo Turun keskustassa.

Tässä 5. kerroksen kulmahuoneistossa on avara olohuoneen ja keittotilan yhdistelmä. Liukuovellisen makuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone.

Keittotilassa on astianpesukone, induktioliesi kiertoilmauunilla, liesikupu, jääkaappipakastin ja tilavaraus mikroaaltouunille. Kaapistossa on valkoiset ovet alumiinisin listavetimin. Työtasot ja välitilalevyt ovat sementtikuvioista laminaattia. Välitilassa on led-nauhavalaisin huurrekuvulla.

Pesuhuoneen lattia on tummanharmaata laattaa, seinät valkoista isoa vaakalaattaa ja katto tervaleppäpaneelia led-valaisimin. Valollinen peilikaappi, allaslaatikosto ja kirkaslasinen suihkuseinä kuuluvat tämän asunnon varustukseen. Pesukoneelle ja kuivausrummulle on tilavaraus ja liitännät.

Lattiat ovat vaaleaa beigenharmaata lankkulaminaattia ja seinät ovat valkoiseksi maalattuja.

Ikkunoissa on sälekaihtimet. Ratapihankadun ja pihan puoleisissa julkisivuissa on auringonsuojaikkunat, jotka estävät sisätilojen lämpenemistä, häikäisevää valoa ja UV-säteilyä.

Ranskalainen parveke.

Lämmitysmuotona on kaukolämpö ja lämmönjakotapana on miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys. Sisustamista haittaavia lämpöpattereita ei siis ole. Asuntokohtainen ilmanvaihtolaite lämmön talteenotolla. Ilmavaihtolaite on pesuhuoneessa ja ilmanvaihdon tehostusmahdollisuus liesikuvussa.

Talo on savuton, joten tupakointi asunnoissa, parvekkeilla ja talon yhteisissä sisä- ja ulkotiloissa on kielletty.

Lemmikit ovat pääsäännön mukaan kiellettyjä, mutta alle 10 kg sisäsiisteistä lemmikeistä voidaan erikseen neuvotella.

Vuokraan sisältyy Dna Perusnopeus 10M laajakaista, joka on edullisesti päivitettävissä nopeammaksi! Ratapihan Helmen asukasinformaatio on toteutettu Dna Kodinportti-järjestelmällä, johon kuuluu mm. kosketusilmoitustaulu sekä Kodinportti Mobile asukassovellus.

Sijainti on mainio. Kävelymatkaa rautatieasemalle ja linja-autoasemalle on noin 0,5 km, Kauppatorille 0,6 km ja Turun yliopistolle noin 1,5 km. Keskustan suuntaan lähdettäessä pääsee kätevästi pihan läpi Läntiselle Pitkäkadulle, jonka puolella on myös ovipuhelimet.

Ratapihan Helmen ja Kauppiaskadunportin väliin valmistuu viihtyisä korttelipiha istutus-, leikki- ja oleskelualueineen vuoden 2022 loppuun mennessä. Talojen yhteinen parkkihalli sijaitsee pihakannen alla. Vuokrattavien autopaikkojen vuokraaminen alkaa vuoden 2022 loppupuolella. Läntisellä Pitkäkadulla on Turun kaupungin asukaspysäköintipaikkoja. Asukaspysäköintiluvan hinta on ko. A-alueella 16,00 euroa / kk (sis. alv 24 %). Lisätietoja hakemisesta ja alueista https://www.turku.fi/asuminen-ja-ymparisto/liikenne/pysakointi/asukaspysakointi.

Markkinoinnissa käytetyt kuvat ovat suuntaa antavia havainnekuvia talon asunnoista yleisesti. Tutustu asunnon pohjaratkaisuun sekä vuokrausilmoitukseen ja -esitteeseen huolellisesti. Asunto vuokrataan kalustamattomana. Vuokranantaja varaa mahdollisuuden vaihtaa rakenteita ja materiaaleja vastaaviin tuotteisiin sekä soveltaa suunnitelmien mittoja tarvittaessa.

Ratapihan Helmen asuntojen vuokraustilanteen näet Avorin sivuilta osoitteesta www.avori.fi/asunnot/ratapihanhelmi.

Mikäli haluat hakea asuntoa, lähetä meille yhteystietosi oheisella yhteydenottolomakkeella. Lähetämme sinulle paluupostissa vuokrausesitteen ja asuntohakemuksen.

Onko sinulla kysyttävää tästä kohteesta? Ota yhteyttä suoraan vuokranantajaan tästä

Haluaisitko asettaa kiinteistösi vuokralle?

Luo ilmainen mainos ja vastaanota yhteydenottoja kiinnostuneilta vuokralaisilta 24 tunnin sisällä.

×

Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

Klikkaa tästä

Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

67% kodin löytäneistä on rekisteröinyt Vuokravahdin

KYLLÄ KIITOS - REKISTERÖI VUOKRAVAHTI
Odota hetki... Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

67% kodin löytäneistä on rekisteröinyt Vuokravahdin

KYLLÄ KIITOS - REKISTERÖI VUOKRAVAHTI
Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

67% kodin löytäneistä on rekisteröinyt Vuokravahdin

KYLLÄ KIITOS - REKISTERÖI VUOKRAVAHTI