35 m² yksiö kaupungissa Vantaa

A 17, Asola, 01400, Vantaa

Koko:
35 m2
Huoneet:
1 makuuhuone
Kohteen tyyppi:
Yksiö
Vapautuu:
Nyt
Rentolan vahvistama:
Kyllä
Kohdenumero:
14417

A 17


Kampanja: Sitoutuessasi vuodeksi vuokralle, ensimmäisen 3 kuukauden ajan vuokrasi on 700 €/kk. Kolmen kuukauden jälkeen vuokra on 758 €/kk.

Uudenveroinen valoisa iso yksiö isolla lasitetulla parvekkeella tasokkaassa omistusosakeyhtiössä. Hyvä pohjaratkaisu, keittiön vieressä oma ruokailutila.
Varustelutasoon on panostettu; kodeissa lautaparkettilattiat, keittiöissä keraamiset keittotasot, kalusteisiin sijoitettavat erillisuunit, astianpesukoneet, laatoitetut kylpyhuoneet mukavuuslattialämmityksin. Lemmikit sallittuja. Autopaikoissa on jonoa. Kiinnostuitko?
Asuntoa haetaan täyttämällä hakemus osoitteessa www.asuntovuokraus.fi. Hakijoiden luottotiedot tarkistetaan ja säännölliset tulot edellytetään.
Yleisissä asunnonhakuun liittyvissä kysymyksissä voitte olla yhteydessä myös asiakaspalveluumme, p. [PIILOTETTU] Toistaiseksi voimassaoleva vuokrasopimus, oma sähkösopimus ja kotivakuutus vaaditaan. Ensimmäinen mahdollinen irtisanomisajan alkamispäivä 11 kk sopimuksen alkamisesta. Vakuus 1kk.

Asunto Oy Vantaan Artemis tarjoaa helppoa, huoletonta ja turvallista asumista palvelujen ja luonnon lähellä.Asunnot ovat tilavia, esteettömiä mm. ulko-ovi aukeaa sähköllä. Viereisen yhtiön sauna palvelee asukkaita. Naapurustossa löytyy palveluja varttuneemmallekin väestölle. Alue puronrantoineen innostaa ulkoiluun. Asolasta on myös hyvät liikenneyhteydet joka suuntaan. Bussipysäkki löytyy aivan vierestä ja lähimmälle Rekolan juna-asemalle on matkaa noin 600 metriä ja lähin ostoskeskus löytyy noin 1,5 kilometrin päästä Koivukylästä. K-junalla pääsee Tikkurilaan 15 minuutissa ja Helsinkiin puolessa tunnissa. Bussit kulkevat Asolantietä pitkin, joten liikkuminen julkisilla on kätevää. Yhtiö vuokraa autoille pihapaikkoja. Ålandsbanken Asuntorahaston omistamat asunnot ovat laadultaan korkeatasoisia. Materiaalivalinnat ovat keskimääräistä vuokra-asuntokantaa selkeästi laadukkaampia. Asunnot sijaitsevat asunto-osakeyhtiöissä, joissa pääosa asukkaista ovat asunnon omistajia. Rahaston tavoitteena on olla asuntojen pitkäaikainen omistaja.

Onko sinulla kysyttävää tästä kohteesta? Ota yhteyttä suoraan vuokranantajaan tästä

Haluaisitko asettaa kiinteistösi vuokralle?

Luo ilmainen mainos ja vastaanota yhteydenottoja kiinnostuneilta vuokralaisilta 24 tunnin sisällä.

×

Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

Klikkaa tästä

Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

67% kodin löytäneistä on rekisteröinyt Vuokravahdin

KYLLÄ KIITOS - REKISTERÖI VUOKRAVAHTI
Odota hetki... Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

67% kodin löytäneistä on rekisteröinyt Vuokravahdin

KYLLÄ KIITOS - REKISTERÖI VUOKRAVAHTI
Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

67% kodin löytäneistä on rekisteröinyt Vuokravahdin

KYLLÄ KIITOS - REKISTERÖI VUOKRAVAHTI