2 huoneen asunto 50 m² kaupungissa Espoo

A 24, Leppävaara, 02600, Espoo

Koko:
50 m2
Huoneet:
2 makuuhuonetta
Kohteen tyyppi:
Asunto
Vapautuu:
Nyt
Rentolan vahvistama:
Kyllä
Kohdenumero:
19453

A 24


Etukampanja: Asunnon kuukausivuokra on 845€/kuukausi vuokrasuhteen ensimmäiset 4 kuukautta, jonka jälkeen vuokra on 995€/kuukausi. Kampanjaedun saa viimeistään [PIILOTETTU] mennessä alkaviin vuokrasuhteisiin.

Etsitkö avaraa kotia suurella olohuoneella?

Tässä kaksiossa on avokeittiö ja mittava olohuone sekä erillinen makuuhuone, jossa peilikaapistot. Asunnon valoisuus tulee vastaan heti eteisessä, josta näkee läpi olohuoneen suurelle eteläparvekkeelle. Lasituksen ansiosta parveketta pystyy hyödyntämään lisähuoneena läpi vuoden.

Olohuoneen suuren koon vuoksi etätyöskentely onnistuu helposti ja tilaa jää lisäksi sohvalle ja suurellekin ruokapöydälle.

Asunnon kuvat on otettu vastaavan asuntotyypin asunnossa, joten pieniä huoneistokohtaisia eroja esimerkiksi maisemien osalta saattaa ilmetä, vaikka asunnot ovat pohjaltaan ja varustelultaan samat. Voit tutustua asuntoon myös modernin 3D virtuaaliesittelyn kautta.

Linkki esittelyyn: https://my.matterport.com/show/?m=PzsBMszuetV
Saunavuoro 16 €/kk
Vuokravakuus 350€

Sellonhuippu sijaitsee Leppävaaran sykkeessä, liikenteen risteyskohdassa erinomaisten ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksien välittömässä läheisyydessä. Kauppakeskus Sellon laajat palvelut ja Leppävaaran luonnonläheisyys takaavat helpon asumisen ja parempaa sijaintia kaupunkikodille ei alueelta löydy. Sellonhuippu on nimensä mukaisesti alueen korkeimpia rakennuksia 17 asuinkerroksellaan. Taloyhtiön ylimmässä kerroksessa sijaitsee upealla näköalalla varusteltu saunaosasto ja aurinkoterassi, jotka on tarkoitettu kaikkien asukkaiden käyttöön. Maantasossa sijaitseva ilmainen pesutupa sekä kuivaushuoneet helpottavat asumista, asukas ei välttämättä tarvitse omaa pesukonetta. Asunnoissa on myös maksuton laajakaistaliittymä. Pyörille, lastenvaunuille ja muille välineille on runsaasti tilaa ulkoiluvälinevarastoissa ja jokaiseen asuntoon kuuluu myös häkkivarasto. Kaikissa asunnoissa on astianpesukone, tammilaminaattilattia, laatoitetut kosteat tilat sekä lasitettu parveke, joiden ilmansuunnat vaihtelevat idän ja lännen välillä. Vesimaksut sisältyvät vuokraan, joten niistä ei asukkaiden tarvitse huolehtia itse. Takuuvuokrakin on maltillinen, vain 350€ /asunto. Autopaikkoja on tarjolla yhteistyökumppaneiden kautta kahdenlaisia; paikkoja on saatavilla aivan talon välittömässä läheisyydessä olevalta hiekkakentältä hintaan 22€/kk tai lämmitetystä Selloparkista hintaan 60€/kk. Välittäjänä kohteessa toimii Harri Vuorio ([Piilotetut tiedot]) yleisiin asuntovuokraukseen liittyviin kysymyksiin vastaa myös Realia asiakaspalvelu ark 8-16 p. [PIILOTETTU] Voit nopeuttaa asuntohakuasi täyttämällä suntohakemuksen ennakkoon: www.realiaasuntovuokraus.fi.

Onko sinulla kysyttävää tästä kohteesta? Ota yhteyttä suoraan vuokranantajaan tästä

Haluaisitko asettaa kiinteistösi vuokralle?

Luo ilmainen mainos ja vastaanota yhteydenottoja kiinnostuneilta vuokralaisilta 24 tunnin sisällä.

×

Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

Klikkaa tästä

Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

67% kodin löytäneistä on rekisteröinyt Vuokravahdin

KYLLÄ KIITOS - REKISTERÖI VUOKRAVAHTI
Odota hetki... Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

67% kodin löytäneistä on rekisteröinyt Vuokravahdin

KYLLÄ KIITOS - REKISTERÖI VUOKRAVAHTI
Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

67% kodin löytäneistä on rekisteröinyt Vuokravahdin

KYLLÄ KIITOS - REKISTERÖI VUOKRAVAHTI