31 m² yksiö kaupungissa Vantaa

A 24, Korso, 01450, Vantaa

Koko:
31 m2
Huoneet:
1 makuuhuone
Kohteen tyyppi:
Yksiö
Vapautuu:
Nyt
Rentolan vahvistama:
Kyllä
Kohdenumero:
62912

A 24


Uudenvuoden kunniaksi tarjoamme helmikuun asumisen ilmaiseksi. Vesimaksu veloitetaan erikseen. Etu koskee kampanja-aikana [PIILOTETTU] tehtyjä uusia vuokrasopimuksia. Voit tutustua kaikkiin kampanjassa mukana oleviin kohteisiin täältä: https://www.realiaasuntovuokraus.fi/helmikuun-vuokra-0-euroa

Korson keskustan tuntumassa oleva uudenveroinen yksiö tarjoaa kaiken mitä tarvitset. Makuualkovi ja lasitettu parveke lisäävät arjen toimivuutta. Asunnosta löytyy laadukkaat kaluste- ja materiaalivalinnat, mm. lattiat ovat parkettia. Lemmikit ovat tervetulleita!
Huom! Valokuvat vastaavankokoisesta asunnosta yhtiössä.
Asuntoa haetaan täyttämällä hakemus osoitteessa www.asuntovuokraus.fi. Hakijoiden luottotiedot tarkistetaan ja säännölliset tulot edellytetään. Yleisissä asunnonhakuun liittyvissä kysymyksissä voitte olla yhteydessä myös asiakaspalveluumme, p. [PIILOTETTU] Toistaiseksi voimassaoleva vuokrasopimus, oma sähkösopimus ja kotivakuutus vaaditaan. Ensimmäinen mahdollinen irtisanomisajan alkamispäivä 11 kk sopimuksen alkamisesta. Vakuus 1kk.

Vantaan Melodia valmistui entisen Korsotalon paikalle ! Talo on kahdeksankerroksinen, 63 asuntoa käsittävä uudehko asunto-osakeyhtiö. Sijainti on erinomainen, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Korson asemalta sijaitsevasta kohteesta löydät tyylikkäitä koteja tehokkailla pohjaratkaisuilla kaikkiin elämäntilanteisiin. Kaikissa asunnoissa on tasokkaiden pintamateriaalivalintojen ja kodinkoneiden lisäksi tilava parveke, joka tuo lisätilan tuntua jopa yhden asuinhuoneen verran. Taloyhtiön alakerrasta löydät huoneistokohtaiset irtainvarastot sekä taloyhtiön saunatilat. Ålandsbankenin asuntorahasto omistaa tässä taloyhtiössä asuntoja, ei koko taloyhtiötä. Asuntorahaston omistamat asunnot ovat uusia tai uudehkoja ja laadultaan korkeatasoisia. Materiaalivalinnat ovat keskimääräistä vuokra-asuntokantaa laadukkaampia. Asunnot sijaitsevat asunto-osakeyhtiöissä, joissa pääosa asukkaista on asunnon omistajia. Rahaston tavoitteena on olla pitkäaikainen omistaja.

Onko sinulla kysyttävää tästä kohteesta? Ota yhteyttä suoraan vuokranantajaan tästä

Haluaisitko asettaa kiinteistösi vuokralle?

Luo ilmainen mainos ja vastaanota yhteydenottoja kiinnostuneilta vuokralaisilta 24 tunnin sisällä.