2 huoneen asunto 40 m² kaupungissa Jyväskylä

A 31, Kangas, 40100, Jyväskylä

Koko:
40 m2
Huoneet:
2 huonetta
Kohteen tyyppi:
Asunto
Vapautuu:
01 Jul
Rentolan vahvistama:
Kyllä
Kohdenumero:
41098

A 31


Kankaan uudelta asuinalueelta löytyy tämä kolmannessa kerroksessa sijaitseva kaksio.

Asunnossa on kaunis ja kestävä vinyylilankkulattia sekä kylpyhuoneessa keraaminen laatoitus ja keittiön varustelusta löytyy astianpesukone sekä induktioliesi.

Keskustan sekä Seppälän kattavat palvelut ovat kävelymatkan päässä asunnolta, joten sijainti on ihanteellinen vaikket autoa omistaisikaan.

Haluamme tehdä sinulle asunnon valinnan, muuton ja tietysti itse asumisen mahdollisimman helpoksi. LähiTapiolan Mutkaton koti –vuokra-asuntoihin lemmikkisi ovat sydämellisesti tervetulleita.

Tarjoamme myös muita etuja kuten edulliset vuokravakuudet sekä maksuttoman 50M laajakaistan. Tutustu kaikkiin arkeasi helpottaviin etuihimme osoitteessa asunnot.lahitapiola.fi. Tervetuloa Mutkattomaan kotiisi!

Jos kiinnostuit kohteesta, jätäthän hakemuksesi osoitteessa www.asuntovuokraus.fiVakuus yhden kuukauden vuokran suuruinen. Sitoutuessasi asuntoon vähintään vuodeksi, vakuus 350€. Sähkö oman kulutuksen mukaan. Koti- ja vastuuvakuutus vaaditaan.

Kankaan uudelta, kehittyvältä alueelta löytyy tämä kahdeksankerroksinen kerrostalo. Kohde edustaa modernia rakentamista, ja varustelutasoon kuuluu mm. astianpesukone, induktioliesi sekä lasitettu parveke parvekkeellisissa huoneistoissa.Taloyhtiöltä löytyy kattavat yhteiset tilat, joiden käyttö on ilmaista asukkaille. Kellarikerroksesta löytyy pesula jonka yhteydessä on kuivaushuone, saunatilat sekä jokaiselle huoneistolle oma irtaimistovarasto. Pyörän saa säilytykseen säällä kuin säällä talon ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevaan ulkoiluvälinevarastoon.Kangas sijaitsee keskustan ja Seppälän alueiden välimaastossa. Seppälä tarjoaa kattavat arjen palvelut marketteineen, kun taas keskustaan pääsee liikahtamaan hetkessä jopa kävellen. Kasvavalta alueelta löytyy tilava parkkihalli ja Tourujoen varresta löytyy mukavat kävelyreitit.Tutustu viehättäviin asuntoihin ja löydä mahdollisesti omasi!MUTKATON KOTI, Haluamme tehdä sinulle asunnon valinnan, muuton ja tietysti itse asumisen mahdollisimman helpoksi. LähiTapiolan Mutkaton koti -vuokra-asuntoihin lemmikkisi ovat sydämellisesti tervetulleita. Tarjoamme myös muita etuja kuten edulliset vuokravakuudet sekä maksuttoman 50M laajakaistan. Tutustu kaikkiin arkeasi helpottaviin etuihimme osoitteessa mutkatonkoti.fi. Tervetuloa Mutkattomaan kotiisi! Oikeudet muutoksiin pidätetään. Lopulliset vuokrausehdot ja maksujen määrät sovitaan aina vuokrasopimuksessa. Markkinoinnissa näkyvät valokuvat ovat vastaavasta asunnosta kohteessa, eivätkä ole välttämättä tarkastelemastanne huoneistosta. Asunnoissa voi olla pieniä eroavaisuuksia esim. ikkunamaisemien osalta.

Onko sinulla kysyttävää tästä kohteesta? Ota yhteyttä suoraan vuokranantajaan tästä

Haluaisitko asettaa kiinteistösi vuokralle?

Luo ilmainen mainos ja vastaanota yhteydenottoja kiinnostuneilta vuokralaisilta 24 tunnin sisällä.

×

Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

Klikkaa tästä

Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

67% kodin löytäneistä on rekisteröinyt Vuokravahdin

KYLLÄ KIITOS - REKISTERÖI VUOKRAVAHTI
Odota hetki... Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

67% kodin löytäneistä on rekisteröinyt Vuokravahdin

KYLLÄ KIITOS - REKISTERÖI VUOKRAVAHTI
Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

67% kodin löytäneistä on rekisteröinyt Vuokravahdin

KYLLÄ KIITOS - REKISTERÖI VUOKRAVAHTI