2 huoneen asunto 50 m² kaupungissa Helsinki

A 37, Lauttasaari, 00210, Helsinki

Koko:
50 m2
Huoneet:
2 makuuhuonetta
Kohteen tyyppi:
Asunto
Vapautuu:
01 Feb
Rentolan vahvistama:
Kyllä
Kohdenumero:
87054

A 37


Asunto Oy Helsingin Claudio valmistui Lauttasaaren paraatipaikalle venesataman viereen, v. 2016. Valoisa ja vaaleapintainen koti, jossa mm. laadukas lautaparkettilattia, astianpesukone sekä lasitettu parveke 6.kerroksessa. Ihana sijainti lähellä merta, tunnelmallisia kahviloita ja päivittäisiä palveluita, vain kävelymatkan päässä Lauttasaaren metroasemasta. Kiinteistössä maksuton 10M laajakaista, lemmikit ovat tervetulleita.

Kiinnostuitko? Täytäthän asuntohakemuksen valmiiksi www.realiaasuntovuokraus.fi ja otat yhteyttä [email protected] voimassaoleva vuokrasopimus, oma sähkösopimus ja kotivakuutus vaaditaan. Ensimmäinen mahdollinen irtisanomisajan alkamispäivä 11 kk sopimuksen alkamisesta. Ei tupakointia,
vakuus: 1kk vuokra, yrityksiltä 3kk vuokra

Ålandsbankenin asuntorahasto omistaa tässä taloyhtiössä asuntoja, ei koko taloyhtiötä. Asuntorahaston omistamat asunnot ovat uusia tai uudehkoja ja laadultaan korkeatasoisia. Materiaalivalinnat ovat keskimääräistä vuokra-asuntokantaa laadukkaampia. Asunnot sijaitsevat asunto-osakeyhtiöissä, joissa pääosa asukkaista on asunnon omistajia. Rahaston tavoitteena on olla pitkäaikainen omistaja.

Onko sinulla kysyttävää tästä kohteesta? Ota yhteyttä suoraan vuokranantajaan tästä

Haluaisitko asettaa kiinteistösi vuokralle?

Luo ilmainen mainos ja vastaanota yhteydenottoja kiinnostuneilta vuokralaisilta 24 tunnin sisällä.