2 huoneen asunto 50 m² kaupungissa Espoo

A 7, Suurpelto, 02250, Espoo

Koko:
50 m2
Huoneet:
2 makuuhuonetta
Kohteen tyyppi:
Asunto
Vapautuu:
Nyt
Rentolan vahvistama:
Kyllä
Kohdenumero:
90419

A 7


Viihtyisä kaksio, jossa lisäksi alkovi ja parveke. Asunnossa mm. kauniit vaaleat pintamateriaaliratkaisut, laminaattilattiat, lasitettu parveke sekä astianpesukone.

Suurpellon aluetta on kuvailtu Espoon uniikiksi puistokaupungiksi sen vehreyden ja luonnoläheisyyden ansiosta. Kaikki tarvittavat palvelut löytyvät läheltä ja ympäristö kehittyy vauhdilla. Sujuvat liikenneyhteydet bussilla ja länsimetrolla.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä kohteen vuokraajaan [Piilotetut tiedot]. Yleisimpiin asuntovuokrauksen liittyviin kysymyksiin vastaa Realia asiakaspalvelu arkisin 8-16 p. [PIILOTETTU] Nopeuta asuntohakua täyttämällä asuntohakemus etukäteen:https://hakemus.tampuuri.fi/realiamobi/ Toistaiseksi voimassaoleva vuokrasopimus, oma sähkösopimus ja kotivakuutus vaaditaan. Vuokravakuus 1kk vuokraa vastaava summa.

Uudenvuoden kunniaksi tarjoamme helmikuun asumisen ilmaiseksi. Etu koskee kampanja-aikana [PIILOTETTU] tehtyjä uusia vuokrasopimuksia. Edun saaminen edellyttää 6kk yhtäjaksoista asumista (vuokralaisen tulee maksaa sopimussakko jos 6 kk asumisehto ei täyty). Voit tutustua kaikkiin kampanjassa mukana oleviin kohteisiin täältä: https://www.realiaasuntovuokraus.fi/helmikuun-vuokra-0-euroa. Espoon Suurpellon Apila on vuonna 2012 valmistunut 4-kerroksinen kerrostaloyhtiö.Suurpelto on asuinalue, joka sijaitsee Turunväylän ja Kehä II:n varrella, Länsiväylän sekä metron läheisyydessä. Kulkeminen onnistuu kätevästi omalla autolla ja julkisilla kulkuneuvoilla mm. Tapiolaan, Matinkylään, Espoon keskukseen ja Helsinkiin. Lasten suosima Angry Birds -puisto on kävelyetäisyydellä.Käy tutustumassa sympaattiseen Suurpeltoon tarkemmin täältä: https://www.realiaasuntovuokraus.fi/suurpelto

Onko sinulla kysyttävää tästä kohteesta? Ota yhteyttä suoraan vuokranantajaan tästä

Haluaisitko asettaa kiinteistösi vuokralle?

Luo ilmainen mainos ja vastaanota yhteydenottoja kiinnostuneilta vuokralaisilta 24 tunnin sisällä.