28 m² yksiö kaupungissa Jyväskylä

A 9, Mannila, 40200, Jyväskylä

Koko:
28 m2
Huoneet:
1 makuuhuone
Kohteen tyyppi:
Yksiö
Vapautuu:
Nyt
Rentolan vahvistama:
Kyllä
Kohdenumero:
4263

A 9


Uudenvuoden kunniaksi tarjoamme helmikuun asumisen ilmaiseksi. Etu koskee kampanja-aikana [PIILOTETTU] tehtyjä uusia vuokrasopimuksia. Voit tutustua kaikkiin kampanjassa mukana oleviin kohteisiin täältä: https://www.realiaasuntovuokraus.fi/helmikuun-vuokra-0-euroa

Mannilan mukavalta asuinalueelta löytyy tämä luhtitaloyksiö. Asunnon varustelutasoon kuuluu laminaattilattia, jääpakastinkaappi sekä kokonaan laatoitettu kylpyhuone pesukonevarauksin. Asunnossa on ranskalainen parveke, joten tuuletus onnistuu näppärästi. Eteisen kattoon asti ylettyvien peiliovien taakse on piilotettu mukava määrä säilytystilaa.

Pieni taloyhtiö on suojaisalla sisäpiha-alueella, ja yhdessä talossa onkin vain 12 huoneistoa!

Mannila on omakoti- ja rivitalovoittoista aluetta, johon on muutamien viime vuosien aikana noussut myös kerrostaloja. Keskustaan on matkaa noin 4 kilometriä ja Palokan keskuksen kattaville palveluille noin 2 kilometriä.

Kun teet vuokrasopimuksen nyt (vuosisitoumus), vakuus vain 350 € ja lisäksi saat 200 € lahjakortin S-ryhmän liikkeisiin.

Jos kiinnostuit asunnosta, jätäthän hakemuksen osoitteessa www.asuntovuokraus.fiSähkö oman kulutuksen mukaan. Koti- ja vastuuvakuutus vaaditaan. Sopimus on 1. kerran irtisanottavissa 11 kk:n asumisen jälkeen jolloin vakuus 350€ tai mahdollisuus toistaiseksi voimassaolevaan sopimukseen ilman minimiasumisaikaa, vakuus 1 kk vuokran suur

Mankolassa löytyy tämä 2016 valmistunut viehättävä luhtitalo. Nelostien ansiosta alueelta on hyvät liikenneyhteydet ja lisäksi Saarijärventie ja Palokankeskus mahdollistavat alueelta. Liikuntamahdollisuudet ovat erinomaiset Tuomijärven ja Palokkajärven virkistysreittien ansiosta. Palvelut jäävät parin kilometrin päähän Palokankeskukselle, josta löytyy kauppojen lisäksi mm. kuntosali.Markkinoinnissa näkyvät valokuvat ovat vastaavasta asunnosta kohteessa, eivätkä ole välttämättä tarkastelemastanne huoneistosta. Asunnoissa voi olla pieniä eroavaisuuksia esim. ikkunamaisemien osalta.Jos kiinnostuitte asunnosta, jätättehän hakemuksen osoitteessa www.asuntovuokraus.fi.

Onko sinulla kysyttävää tästä kohteesta? Ota yhteyttä suoraan vuokranantajaan tästä

Haluaisitko asettaa kiinteistösi vuokralle?

Luo ilmainen mainos ja vastaanota yhteydenottoja kiinnostuneilta vuokralaisilta 24 tunnin sisällä.