2 huoneen asunto 51 m² kaupungissa Espoo

A145, Leppävaara, 02600, Espoo

Koko:
51 m2
Huoneet:
2 makuuhuonetta
Kohteen tyyppi:
Asunto
Vapautuu:
Nyt
Rentolan vahvistama:
Kyllä
Kohdenumero:
84014

A145


KAMPANJA: Etukampanja: Asunnon kuukausivuokra on 795€/kuukausi vuokrasuhteen ensimmäiset 2 kuukautta, jonka jälkeen vuokra on 1095€/kuukausi. Kampanjaedun saa viimeistään 1.2.2022 mennessä alkaviin vuokrasuhteisiin.

Etsitkö uutta kodikasta kotia?

Tässä kaksiossa on suuri, koko asunnon levyinen eteläparveke. Erillinen liukuovellinen makuuhuone tuo rauhan nukkumiselle ja kodikas avokeittiöratkaisu avartaa tilaa entisestään. Heti eteisestä vastaan tulvii valoisan ja avaran kodin tuntu.

Olohuoneessa on hyvin tilaa etätyöpisteelle ja ruokapöydälle sekä suurellekin sohvaryhmälle. Parveke on kuin yksi lisähuone, sillä sen lasitukset takaavat tilan hyödyntämisen pitkälle syksyyn saakka, jollei läpi vuoden.

Asunnon kuvat on otettu vastaavan asuntotyypin asunnossa, joten pieniä huoneistokohtaisia eroja esimerkiksi maisemien osalta saattaa ilmetä, vaikka asunnot ovat pohjaltaan ja varustelultaan samat. Voit tutustua asuntoon myös modernin 3D virtuaaliesittelyn kautta.

Linkki esittelyyn: https://my.matterport.com/show/?m=aWefm2omoL6
Saunavuoro 16 €/kk
Vuokravakuus 350€

Sellonhuippu sijaitsee valmiin Leppävaaran sykkeessä, liikenteen risteyskohdassa erinomaisten ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksien välittömässä läheisyydessä. Asu valmiissa kodissa ja kehittyneessa ympäristössä.Kauppakeskus Sellon laajat palvelut ja Leppävaaran luonnonläheisyys takaavat helpon asumisen ja parempaa sijaintia kaupunkikodille ei alueelta löydy. Sellonhuippu on nimensä mukaisesti alueen korkeimpia rakennuksia 17 asuinkerroksellaan. Taloyhtiön ylimmässä kerroksessa sijaitsee upealla näköalalla varusteltu saunaosasto ja aurinkoterassi, jotka on tarkoitettu kaikkien asukkaiden käyttöön. Maantasossa sijaitseva ilmainen pesutupa sekä kuivaushuoneet helpottavat asumista, asukas ei välttämättä tarvitse omaa pesukonetta. Asunnoissa on myös maksuton laajakaistaliittymä. Pyörille, lastenvaunuille ja muille välineille on runsaasti tilaa ulkoiluvälinevarastoissa ja jokaiseen asuntoon kuuluu myös häkkivarasto. Kaikissa asunnoissa on astianpesukone, tammilaminaattilattia, laatoitetut kosteat tilat sekä lasitettu parveke, joiden ilmansuunnat vaihtelevat idän ja lännen välillä. Vesimaksut sisältyvät vuokraan, joten niistä ei asukkaiden tarvitse huolehtia itse. Takuuvuokrakin on maltillinen, vain 350€ /asunto. Autopaikkoja on tarjolla yhteistyökumppaneiden kautta kahdenlaisia; paikkoja on saatavilla aivan talon välittömässä läheisyydessä olevalta hiekkakentältä hintaan 30€/kk tai lämmitetystä Selloparkista hintaan 60€/kk. Välittäjänä kohteessa toimii Harri Vuorio ([Piilotetut tiedot]) yleisiin asuntovuokraukseen liittyviin kysymyksiin vastaa myös Realia asiakaspalvelu ark 8-16 p. [PIILOTETTU] Voit nopeuttaa asuntohakuasi täyttämällä suntohakemuksen ennakkoon: www.realiaasuntovuokraus.fi.

Onko sinulla kysyttävää tästä kohteesta? Ota yhteyttä suoraan vuokranantajaan tästä

Haluaisitko asettaa kiinteistösi vuokralle?

Luo ilmainen mainos ja vastaanota yhteydenottoja kiinnostuneilta vuokralaisilta 24 tunnin sisällä.