3 huoneen asunto 63 m² kaupungissa Tampere

Aihkinkatu 6 A 19, Vuores, 33870, Tampere

Koko:
63 m2
Huoneet:
3 makuuhuonetta
Kohteen tyyppi:
Asunto
Vapautuu:
30 Mar
Rentolan vahvistama:
Kyllä
Kohdenumero:
45404

Aihkinkatu 6 A 19


Honkakuusenkatu 5 C:n ja Aihkinkatu 6 A:n hakuaika on [PIILOTETTU] jonka jälkeen kohteeseen on jatkuva haku. Olemme sähköpostilla yhteydessä asuntotarjouksen saajiin [PIILOTETTU] mennessä. Emme pysty tiedottamaan valinnoista kaikkia hakijoita, vaan olemme yhteydessä vain niihin hakijoihin, joille pystymme asuntoa tarjoamaan.

Tampereen Vuorekseen valmistui ainutlaatuinen puukerrostalokohde 10/2021 (B-talo) ja talon toinen osa valmistuu 3/2022 (A- ja C-talot). Ensimmäisessä osassa valmistui B-rappuun 33 asuntoa ja toisessa osassa valmistuu A-ja C-rappuihin 59 asuntoa. Asunnot ovat kooltaan 32,5-80 m2 ja asuntotyypit ovat 1-4 h+kt. Kohde muodostuu kolmesta ympäristöystävällisestä puukerrostalosta.

Asunnoissa on tyylikkäät ja kestävät pintamateriaalit ja kaikissa asunnossa on parveke. Laajakaista 10 Mbit/s. sisältyy vuokraan. Lemmikit ovat tervetulleita.
Kiinteistö on kokonaan savuton. Tupakointi on kielletty huoneistoissa, parvekkeilla ja kiinteistön yleisissä tiloissa sekä kiinteistön piha-alueella.

Asukasvalinnat perustuvat tarveharkintaan, joihin vaikuttavat hakijan asunnontarve, varallisuus ja tulot. Hakijan yhteydenotoilla ei ole vaikutusta asukasvalintaan. Emme myöskään pysty arvioimaan etukäteen hakijoiden mahdollisuutta saada asuntotarjous.

Honkakuusenkadun vuokra-asunnot sijaitsevat Vuoreksessa Isokuusen alueella aivan Tervaslammenpuiston läheisyydessä. Isokuusessa asutaan modernissa ja kehittyvässä puukaupunkiympäristössä. Asumisessa ja arjessa kiinnitetään erityistä huomiota energia- ja materiaalitehokkuuteen, elin-kaariajatteluun ja ekologiseen elämäntapaan. Isokuusi ja koko Vuoreksen kaupunginosa tarjoavat monipuoliset lähipalvelut, laadukasta arkkitehtuuria ja taidetta sekä uusimpia teknisiä ratkaisuja. Vuores on myös vehreä: täällä asutaan lähellä puistoja, metsiä ja vesistöjä. Vuoreksen omia palveluita täydentävät ostos- ja harrastusmahdollisuudet Tampereen keskustassa – sinne hurauttaa autolla noin vartissa ja suora bussilinja vie alle puolessa tunnissa.

Onko sinulla kysyttävää tästä kohteesta? Ota yhteyttä suoraan vuokranantajaan tästä

Haluaisitko asettaa kiinteistösi vuokralle?

Luo ilmainen mainos ja vastaanota yhteydenottoja kiinnostuneilta vuokralaisilta 24 tunnin sisällä.