36 m² yksiö kaupungissa Järvenpää

As 3, Pajala, 04410, Järvenpää

Koko:
36 m2
Huoneet:
1 huone
Kohteen tyyppi:
Yksiö
Vapautuu:
27 Aug
Rentolan vahvistama:
Kyllä
Kohdenumero:
38322

As 3


Uusi koti Järvenpään Pajalasta erinomaisten liikuntamahdollisuuksien lähettyviltä!

Näppärä, pienen kodin tarpeet täyttävä kaksio lasitetulla parvekkeella. Asunnossa on laadukkaat kaluste- ja materiaalivalinnat, mm. lattiat ovat tammilaminaattia, kylpyhuoneessa keraamiset laatat sekä sähköinen mukavuuslattialämmitys (asunnon sähköstä) ja tilavaraus pyykinpesukoneelle. Keittiön varusteluihin kuuluu jääkaappipakastin, kalusteuuni, keraaminen liesitaso sekä astianpesukone.

Vuokran lisäksi peritään vesimaksu 20 €/hlö/kk ja laajakaista perusnopeudella sisältyy vuokraan. Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, minimiasumisaika on 1 vuosi. Vuokralaisen ei tarvitse toimittaa asuntoon vakuutta ollenkaan. Vakuutena toimii vuokranantajan ottama Garantian omavelkainen takaus, arvoltaan 800 euroa. Kohteessa on vuokranantajan tarjoama Fennian peruskotivakuutus.

Vuokralaisen luottotiedot on oltava kunnossa. Kiinnostuitko? Täytä asuntohakemus kotisivuillamme: www.asuntovuokraus.fi ja ota yhteys välittäjäämme: [Piilotetut tiedot] . Yleisiin asuntovuokrausta koskeviin kysymyksiin vastaa Realia Asuntovuokrauksen asiakaspalvelu, p. [PIILOTETTU] Vuokralaiselta edellytetään moitteettomia luottotietoja. Ensimmäinen mahdollinen iritsanomisen ajankohta 11 kk sopimuksen alkamisesta.

Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen.

Taloyhtiö on savuton.

Pajalan alueelle, Välskärinkadulle lähelle monipuolisia liikuntamahdollisuuksia sekä arjen palveluita valmistuu elokuun lopussa 43 uutta, upeaa kotia! Uudesta kodistasi on alle kilometrin matka muun muassa Järvenpään tennis-, jää-, sekä uimahallille. Noin kilometrin säteellä kattavat kaupalliset ja julkiset palvelut. Yhtiöstä löytyy hyvin suunniteltuja asuntoja erilaisiin elämäntilanteisiin, aina kompakteista yksiöistä tilaviin kolmioihin. (29,5 – 68,5 m2). Taloyhtiön ensimmäisestä kerroksesta löytyy ulkoiluvälinevarasto ja lastenvaunuvarasto sekä huoneistokohtaiset irtainvarastot. Yhtiöllä on yhteensä 24 autopaikkaa taloyhtiön pihalla sekä viereisellä tontilla lämpöpistokkein varusteltuna. Asuntoihin ovat tervetulleita myös lemmikit. Taloyhtiö on savuton, tupakointi on kielletty asunnoissa, parvekkeilla ja yhtiön yhteisissä sekä yleisissä tiloissa. Fennian kotivakuutus sisältyy vuokraan.Asuntoon ei tarvitse maksaa vakuutta. Vakuutena toimii vuokranantajan ottama Garantian omavelkainen takaus, arvoltaan 800 euroa. Mikäli Garantia joutuu korvaamaan takauksen perusteella vuokranantajalle, perii vuokranantaja maksun vuokralaiselta.

Onko sinulla kysyttävää tästä kohteesta? Ota yhteyttä suoraan vuokranantajaan tästä

Haluaisitko asettaa kiinteistösi vuokralle?

Luo ilmainen mainos ja vastaanota yhteydenottoja kiinnostuneilta vuokralaisilta 24 tunnin sisällä.

×

Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

Klikkaa tästä

Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

67% kodin löytäneistä on rekisteröinyt Vuokravahdin

KYLLÄ KIITOS - REKISTERÖI VUOKRAVAHTI
Odota hetki... Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

67% kodin löytäneistä on rekisteröinyt Vuokravahdin

KYLLÄ KIITOS - REKISTERÖI VUOKRAVAHTI
Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

67% kodin löytäneistä on rekisteröinyt Vuokravahdin

KYLLÄ KIITOS - REKISTERÖI VUOKRAVAHTI