21 m² yksiö kaupungissa Jyväskylä

As 5, Mannisenmäki, 40270, Jyväskylä

Koko:
21 m2
Huoneet:
1 makuuhuone
Kohteen tyyppi:
Yksiö
Vapautuu:
01 Feb
Rentolan vahvistama:
Kyllä
Kohdenumero:
4990

As 5


Pitkäaikaisen asukkaan etu; tehdessäsi vuokrasopimuksen, jossa minimiasumisaika on vähintään vuosi, vakuus on 0 €!

Tämä toisen kerroksen yksiö on toteutettu todella tehokkaasti. Säilytystila on toteutettu yläkaapeilla, jolloin huonekaluille jää enemmän tilaa. Asuntoon mahtuukin mukavasti arjen peruskalusteet, kuten sänky, pöytä ja säilytyskaluste. Huolella valittu tehosteseinä sointuu kauniisti asunnon vaaleisiin sävyihin.

Asunnossa on kaunis lämminsävyinen laminaattilattia, seinät on maalattu valkoisiksi, tehosteseinä poislukien. Keittiössä on kiiltävät valkoiset keittiökalusteet, joita täydentää hiekansävyinen kivikomposiittitaso sekä laatoitettu välitila. Keittiön varusteluun kuuluvat lisäksi rosteriset kodinkoneet (jääkaappi-pakastin, astianpesukone, kalusteuuni sekä liesituuletin).

Rauhallinen värimaailma jatkuu kylpyhuoneen puolella, jossa lattiaan on valittu harmaata laattaa ja seiniin valkoista. Kylpyhuoneen varusteisiin kuuluu peilikaappi sekä allaslaatikosto, jonka ansiosta myös kylpyhuoneissa on mukavasti säilytystilaa. Kylpyhuoneessa on tilavaraus ja liitäntä pyykinpesukoneelle.

Talo on savuton ja tupakointi asunnoissa, parvekkeilla ja talon yhteistiloissa on kielletty. Tupakointipaikka löytyy piha-alueelta. Asumisaika on vähintään 6 kuukautta vuokrasopimuksen alkamisesta. Vuokraan sisältyy Elisan laajakaista 10 Mbit/s. Vesimaksu ei sisälly vuokraan.

Mikäli kiinnostuit asunnosta teethän asuntohakemuksen osoitteessa www.asuntovuokraus.fi, Tutustu www.loisteasunnot.fiToistaiseksi voimassaoleva vuokrasopimus, oma sähkösopimus ja kotivakuutus vaaditaan. Vakuus 1kk (maksettava asumisen aikana). Sopimus on 1. kerran irtisanottavissa 5:kk:n asumisen jälkeen.

Uusi koti Mannisenrinteeltä!Mannisenrinne on uudehko asuinalue Jyväskylässä. Läheltä löytyy Palokan kauppakeskuksen kattavat palvelut, johon tätä lukua sisältyy kuntosali, useammat ruokakaupat sekä sisustusliikkeitä. Alueelta kulkee julkinen liikenne hyvin, mutta pyörälläkin pääsee liikkumaan suuntaan jos toiseen sujuvasti. Mannisenrinteeltä löytyy oma päiväkoti, ja tietenkin rinteen huipun jylhät maisemat.Asunnoissa on panostettu laatuun; korkealaatuiset materiaalit löytyvät kaikista taloyhtiön huoneistoista. Toimivan kokonaisuuden kruunaa tarkkaan mietityt pohjaratkaisut, joissa neliöt on käytetty tehokkaasti hyödyksi tinkimättä tilavuuden tunteesta. Suurimmassa osassa huoneistoja voi nauttia kesäilloista omalla lasitetulla parvekkeella. Asuntoon ovat tervetulleita myös lemmikit. Pyydämme ilmoittamaan lemmikeistä ennakkoon, emmekä peri niistä lisämaksua. Taloyhtiö on savuton ja tupakointi on ainoastaan sallittu erikseen merkityllä piha-alueella. Pysäköintipaikkoja on tarjolla pihalla. Kaikissa paikoissa on lämmitystolppa, jolla auton saa talvella lämpimäksi.Huomioittehan että virtuaalisisustetut kuvat ovat havainnekuvia kohteesta, jotka havainnollistavat kohteessa käytettyjä materiaaleja.Markkinoinnissa näkyvät valokuvat ovat vastaavasta asunnosta kohteessa, eivätkä ole välttämättä tarkastelemastanne huoneistosta. Asunnoissa voi olla pieniä eroavaisuuksia esim. ikkunamaisemien osalta.Kiinnostuitteko kohteesta? Asuntohakemuksen voi jättää osoitteessa www.realiaasuntovuokraus.fi. Jyväskylän asuntovuokrauksen tavoittaa seuraavista numeroista:Marjut Suokas [PIILOTETTU] Sari Hyvönen [PIILOTETTU] Carita Alatalo [PIILOTETTU] Asiakaspalvelumme tavoittaa numerosta [PIILOTETTU]

Onko sinulla kysyttävää tästä kohteesta? Ota yhteyttä suoraan vuokranantajaan tästä

Haluaisitko asettaa kiinteistösi vuokralle?

Luo ilmainen mainos ja vastaanota yhteydenottoja kiinnostuneilta vuokralaisilta 24 tunnin sisällä.