53 m² yksiö kaupungissa Helsinki

B 24, Vartioharju, 00950, Helsinki

Koko:
53 m2
Huoneet:
1 makuuhuone
Kohteen tyyppi:
Yksiö
Vapautuu:
Nyt
Rentolan vahvistama:
Kyllä
Kohdenumero:
64782

B 24


Ihastuttava saunallinen koti toisesta kerroksesta. Tässä asunnossa on helppo viihtyä. Selkeä pohjaratkaisu, tilava keittiö sekä lasitettu parveke tekevät asunnosta erittäin käytännöllisen. Säilytystilaa on reilusti, sillä eteisestä löytyy vaatehuone ja makuuhuoneesta korkeat kaapistot. Tasokas keittiö laadukkailla kodinkoneilla ja graniittisella kivitasolla mahdollistaa miellyttävät ruuanlaittohetket asunnossa. Asunnon tyylin täydentää lattiassa laadukas lankkulaminaatti. Kylpyhuoneesta löytyy tilavaraus pyykinpesukoneelle, ja oma sauna luo mukavuutta arkeen.

Kiinnostuitko? Tee hakemus osoitteessa www.asuntovuokraus.fi ja ota yhteyttä asunnon välittäjään [Piilotetut tiedot].

Asunnon valokuvat on otettu kohteen valmistuessa, ja ne voivat olla toisesta vastaavanlaisesta asunnosta.

Toistaiseksi voimassaoleva vuokrasopimus, oma sähkösopimus ja kotivakuutus vaaditaan. Vakuus 1kk (maksettava asumisen aikana). Sopimus on 1. kerran irtisanottavissa 11:kk:n asumisen jälkeen.

Tervetuloa viihtymään Tankovainioon! Nämä ensiluokkaiset asunnot ovat valmistuneet vuonna 2017 Tankovainion rauhalliselle ja hyvin saavutettavissa olevalle asuinalueelle. Aluetta luonnehtivat luonnon- ja merenläheisyys sekä monipuoliset ulkoilumahdollisuudet. Ulko-ovelta bussipysäkille kävelee alle viidessä minuutissa, ja omalla autolla matkaa Helsingin keskustaan on vain parikymmentä minuuttia. Lähikauppa löytyy kävelyetäisyydeltä, ja Itäkeskuksen laaja ostos- ja palvelutarjonta kolmen kilometrin päästä. Näissä kodeissa on panostettu laatuun. Keittiöissä graniittiset pöytätasot, kiiltävät valkoiset kaapistot ja laadukkaat kodinkoneet muodostavat tyylikkään kokonaisuuden. Keittiöt on varustettu integroiduilla kalusteuuneilla ja liesitasoilla sekä tyyliin sopivilla astianpesukoneilla. Tyylin täydentää lattiassa laadukas lankkulaminaatti. Asunnoissa on reilusti säilytystilaa. Yksiöissä on ranskalainen parveke, ja muissa asunnoissa on lasitettu parveke, joka toimii loistavasti keväästä syksyyn lisähuoneena. Toimivan kokonaisuuden kruunaa tarkkaan mietitty pohjaratkaisu, jossa neliöt on käytetty tehokkaasti hyödyksi tinkimättä tilavuuden tunteesta. Lenkiltä pääset saunaan taloyhtiön viihtyisään saunatilaan, ja syntymäpäiväjuhlia voit viettää viereisen talon kerhotilassa. Tarvittaessa pyykit voit pestä pesutuvassa ja kuivata talopesulassa. Ylimääräiset tavarat saat säilöön taloyhtiön alakerrasta löytyviin varastotiloihin, joihin on helppo kulku suoraan pääsisäänkäynniltä. Asuntoihin ovat tervetulleita myös lemmikit. Pyydämme ilmoittamaan lemmikeistä ennakkoon, emmekä peri niistä lisämaksua. Taloyhtiö on savuton ja tupakointi on ainoastaan sallittu erikseen merkityllä piha-alueella.Lisäkuvia ja tietoa taloyhtiöstä ja asunnoista löytyy osoitteesta www.loisteasunnot.fi.

Onko sinulla kysyttävää tästä kohteesta? Ota yhteyttä suoraan vuokranantajaan tästä

Haluaisitko asettaa kiinteistösi vuokralle?

Luo ilmainen mainos ja vastaanota yhteydenottoja kiinnostuneilta vuokralaisilta 24 tunnin sisällä.

×

Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

Klikkaa tästä

Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

67% kodin löytäneistä on rekisteröinyt Vuokravahdin

KYLLÄ KIITOS - REKISTERÖI VUOKRAVAHTI
Odota hetki... Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

67% kodin löytäneistä on rekisteröinyt Vuokravahdin

KYLLÄ KIITOS - REKISTERÖI VUOKRAVAHTI
Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

67% kodin löytäneistä on rekisteröinyt Vuokravahdin

KYLLÄ KIITOS - REKISTERÖI VUOKRAVAHTI