2 huoneen asunto 48 m² kaupungissa Espoo

B 27, Matinkylä, 02230, Espoo

Koko:
48 m2
Huoneet:
2 makuuhuonetta
Kohteen tyyppi:
Asunto
Vapautuu:
Nyt
Rentolan vahvistama:
Kyllä
Kohdenumero:
90489

B 27


Etukampanja: Asunnon kuukausivuokra on 779€/kuukausi vuokrasuhteen ensimmäiset 6 kuukautta, jonka jälkeen vuokra on 879 €/kuukausi.

Rauhalliselta sijainnilta valoisa siisti kaksio kolmannesta kerroksesta!

Huom. Asunnon kuvat vastaavasta asunnosta.

Täytä asuntohakemus: www.realiaasuntovuokraus.fi ja ota yhteyttä sähköpostilla kohteen välittäjään; [Piilotetut tiedot]. Yleisimpiin asuntovuokraukseen liittyviin kysymyksiin vastaa myös Realian asiakaspalvelu ark 8-16 p. [PIILOTETTU] Toistaiseksi voimassaoleva vuokrasopimus, oma sähkösopimus vaaditaan. Ensimmäinen mahdollinen sopimuksen irtisanomisaika 11kk sopimuksen aloituksesta. Savuton taloyhtiö.
Yksityishenkilöille Garantian vakuus omistajan puolesta, yrityksille 2 kk vuokraa va

Espoon Etuniementie A-B on valmistunut 2015 ja koostuu 37 valoisasta asunnosta.A-B portaan yhteistiloissa jokaisella asunnolla on oma lämmin varasto sekä yhteiskäytössä olevat lastenvaunu- ja ulkoiluvälinevarastot, sekä porrashuoneen yhteydessä on pyykinkuivaushuone. Kaikissa asunnoissa lasitettu parveke tai maaterassi. Vuokraan sisältyy DNA:n 10 M laajakaistayhteys ja Fennian peruskotivakuutus. Lemmikit sallittu. Tupakointi kielletty parvekkeilla ja terasseilla. Vakuutena Garantian takaus 1600 euroon asti.(Henkilöasiakkaat)Päivittäiset palvelut sijaitsevat kävelymatkan etäisyydellä, kuten Kauppakeskus Iso Omena, johon on vajaan kilometrin matka. Toimivat kulkuyhteydet parantuivat entisestään Länsimetron valmistuttua, joka toi mm. myös Tapiolan palvelut lähemmäksi Matinkylää. Lähin asema (Matinkylän metroasema) sijaitsee Kauppakeskus Iso Omenassa. Saman katon alla sijaitsevasta bussiterminaalista kulkee useita linjoja eri puolille pääkaupunkiseutua, metromatka Helsingin keskustaan kestää vain vajaa 20 minuuttia. Myös autoilijoille sijainti on keskeinen koska kehäteitä pitkin pääsee sujuvasti moneen suuntaan. Koulut, päiväkodit, oppilaitokset ja muut arkea helpottavat palvelut sijaitsevat lähikortteleissa.

Onko sinulla kysyttävää tästä kohteesta? Ota yhteyttä suoraan vuokranantajaan tästä

Haluaisitko asettaa kiinteistösi vuokralle?

Luo ilmainen mainos ja vastaanota yhteydenottoja kiinnostuneilta vuokralaisilta 24 tunnin sisällä.