54 m² yksiö kaupungissa Hämeenlinna

C8, Keskusta, 13100, Hämeenlinna

Koko:
54 m2
Huoneet:
1 makuuhuone
Kohteen tyyppi:
Yksiö
Vapautuu:
Nyt
Rentolan vahvistama:
Kyllä
Kohdenumero:
84473

C8


Myllymäessä vapautuu Kruunuasunnot Oy:n omistaman yhtiön saunallinen kaksio hissitalon ylimmästä kerroksesta heti vuoden alussa.

Lemmikit sallittu, vakuus vain 250 €, autolle saa tolppapaikan, vesi ja sähkö kulutuksen mukaan.

Lisätietoja ja esittelyt: Realia Asuntovuokraus, Niina Manner,[PIILOTETTU] [email protected]ähintään 6 kk:n sopimus, lemmikit sallittu, vakuus 250 €, luottotiedot oltava kunnossa. Tupakointi kielletty, myös parvekkeilla.

Asuntoyhtiön osakekannan omistaa Kruunuasunnot Oy, joka on valtio-omisteinen asuntojen ja asumisen kehitysyhtiö. Asuntoyhtiö omistaa Hämeenlinnan keskustassa Suomen kasarmin vieressä vuonna 1969 puolustusvoimien työsuhdeasuntokäyttöön rakennetun 37-asuntoisen kerrostalon. Talo on laajamittaisesti perusparannettu vuonna 2008. Tällöin rakennettiin myös seitsemän uutta asuntoa talon pohjakerrokseen. Osassa asuntoja on oma sauna. Neljäkerroksisessa talossa on hissit ja parvekkeet on lasitettu. Asuntoja on aina yksiöistä neliöhin, kooltaan 39 - 92,5 neliötä. Jokaiselle asunnolle on varattu yksi sähköpistokkeella varustettu autopaikka. Talon päädyssä piha-alueella on runsaasti positiivista huomiota saanut taideteos. Se on käytännössä muuntamorakennus, joka on ympäröity lasikehikolla, jossa on vanhoja alueen historiaa kuvaavia valokuvia.

Onko sinulla kysyttävää tästä kohteesta? Ota yhteyttä suoraan vuokranantajaan tästä

Haluaisitko asettaa kiinteistösi vuokralle?

Luo ilmainen mainos ja vastaanota yhteydenottoja kiinnostuneilta vuokralaisilta 24 tunnin sisällä.