ad
Fi

Vuokraa 2 makuuhuoneen asunto, 60 m² paikassa Vantaa

C60, Helmikuja 4, 01600, Vantaa

Ainutlaatuinen vaihtoehto: keskimääräistä markkinahintaa korkeampi

989 €
989 €
989 €
Tämän kiinteistön hinta on keskimääräistä korkeampi, mutta se tarjoaa poikkeuksellisia ominaisuuksia, jotka erottavat sen joukosta.
Pinta-ala:
60 m2
Makuuhuoneet:
Kohteen tyyppi:
Rentolan vahvistama:
Kyllä
Kohdenumero:
68503

Helmikuja 4, Vantaa


Remontti on nyt valmistunut. (Mallikuvat vastaavanlaisesta asunnosta, laminaattilattian väri poikkeaa, on ruskeampi, tummempi ) Keittiöön on vaihdettu tasot, allas, välitilanlevyä. Kylpyhuone saanut myös piristystä, uudet kalusteet. Seinät ovat saaneet päivitystä maalista, joka tuo valoa ja kirkkautta.

Ja uutena mukavana yllätyksenä uudelle asukkaalle on, että voi valita maalatun korosteseinän toiveen mukaisesti neljästä värivaihtoehdosta haluttuun seinään olohuoneessa tai makuuhuoneessa.

Asuntoa vuokraa Colliers Finland Oy/Sirpa Parviainen p. [PIILOTETTU] tai [Piilotetut tiedot]

Monien mahdollisuuksien Myyrmäen alue, jossa Helmikuja 4 sijaitsee. Kulttuurin ja katutaiteen kehto, urheilijan paratiisi ja viheralueiden runsaus täyttää Myyrmäen suosittua aluetta.

Hissillisten kiinteistön asunnot ovat kooltaan 45 m2 – 91m2 ja huoneistotyypeiltään 1h+k+kph+s – 4h+k+kph+s. Kaikissa asunnoissa on parveke ja oma sauna. Keittiön varustukseen kuuluu mm. astianpesukone.

Kauppakeskuksia löytyy lähistöltä kolme, Myyrmanni, Isomyyri ja Myyrinpuhos.
Alueelta hyvät bussiyhteydet eri puolelle pääkaupunkiseutua ja juna-asemalle vain 600m.
Lähistöllä on päiväkoti ja koulu. Ja läheltä löytyy myös hyvät urheilu- ja ulkoilumahdollisuudet, vinkkinä valaistu kuntorata, jotta illan hämärtyessäkin pääset ulkoilemaan.

Asukkaiden yhteisiä tiloja ovat kuivaushuone, ulkoiluväline - ja lastenvaunuvarasto ja irtaimistovarasto. Ja lisäksi Talo C tiloissa askarteluhuone. Yhtiön sisäpihalla on suojaisa leikkipaikka lapsille.

Vuokraan sisältyy 10M laajakaistayhteys. Vesimaksu 20 €/hlö/kk. Vakuus uusiin sopimuksiin 250 €.

Huoneistossa, parvekkeella ja yleisissä sisätiloissa on tupakointi kielletty. Tarkistamme hakijoiden luottotiedot. Lemmikit on sallittu. Täytä asuntohakemus www.colliersasunnot.com sivuilta


Onko sinulla kysyttävää tästä kohteesta? Ota yhteyttä suoraan vuokranantajaan täältä

Tietoa tästä kohteetsa


Kohteen tyyppi: Asunto

Kaupunki: Vantaa

Makuuhuoneet: 2

Pinta-ala: 60 m2

Hinta: 989 €

Vuokravakuus 250 €

Lemmikit sallittu: Kyllä

Hinta neliömmetriltä: 16 €

ad

Etsitkö halpaa asunnot paikasta Vantaa?