ad

Vuokraa 2 makuuhuoneen asunto, 60 m² paikassa Vantaa

B38, Helmikuja 4, 01600, Vantaa

Edullinen: keskimääräinen markkinahinta

949 €
949 €
949 €
Edullinen kiinteistö keskimääräiseen markkinahintaan. Täydellinen tarpeisiisi.
Pinta-ala:
60 m2
Makuuhuoneet:
2 makuuhuonetta
Kohteen tyyppi:
Asunto
Tilat
  • Lemmikit Sallittu
Rentolan vahvistama:
Kyllä
Kohdenumero:
43633

Helmikuja 4, Vantaa


Asunnon remontti on nyt valmis. Kylpyhuone saneerattu kalusteineen, myös keittiötä virkistetty, vaihdettu kaunis pöytä ja taustalevy, lisäksi upeat vaaleat laminaatit. Asunto on nyt viihtyisä ja valoisa. Kodin sydän on keittiö, joka avautuu luontevasti valoisaan olohuoneeseen. Arjen apuna on käytännöllinen vaatehuone ja oma sauna tilavan kylpyhuoneen kera tuo mukavuutta asumiseen. Ja uutena mukavana yllätyksenä uudelle asukkaalle on, että voi valita maalatun korosteseinän toiveen mukaisesti neljästä värivaihtoehdosta haluttuun seinään olohuoneessa tai makuuhuoneessa.

Monien mahdollisuuksien Myyrmäen alue, jossa Helmikuja 4 sijaitsee. Kulttuurin ja katutaiteen kehto, urheilijan paratiisi ja viheralueiden runsaus täyttää Myyrmäen suosittua aluetta.

Hissillisten kiinteistön asunnot ovat kooltaan 45 m2 – 91m2 ja huoneistotyypeiltään 1h+k+kph+s – 4h+k+kph+s. Kaikissa asunnoissa on parveke ja oma sauna. Keittiön varustukseen kuuluu mm. astianpesukone.

Kauppakeskuksia löytyy lähistöltä kolme, Myyrmanni, Isomyyri ja Myyrinpuhos.
Alueelta hyvät bussiyhteydet eri puolelle pääkaupunkiseutua ja juna-asemalle vain 600m.
Lähistöllä on päiväkoti ja koulu. Ja läheltä löytyy myös hyvät urheilu- ja ulkoilumahdollisuudet, vinkkinä valaistu kuntorata, jotta illan hämärtyessäkin pääset ulkoilemaan.

Asukkaiden yhteisiä tiloja ovat kuivaushuone, ulkoiluväline - ja lastenvaunuvarasto ja irtaimistovarasto. Ja lisäksi Talo C tiloissa askarteluhuone. Yhtiön sisäpihalla on suojaisa leikkipaikka lapsille.

Vuokraan sisältyy 10M laajakaistayhteys. Vesimaksu 20 €/hlö/kk. Vakuus uusiin sopimuksiin 250 €.

Huoneistossa, parvekkeella ja yleisissä sisätiloissa on tupakointi kielletty. Tarkistamme hakijoiden luottotiedot. Lemmikit on sallittu. Täytä asuntohakemus www.colliersasunnot.com sivuilta


Onko sinulla kysyttävää tästä kohteesta? Ota yhteyttä suoraan vuokranantajaan täältä

Tietoa tästä kohteetsa


Kohteen tyyppi: Asunto

Kaupunki: Vantaa

Makuuhuoneet: 2

Pinta-ala: 60 m2

Hinta: 949 €

Vuokravakuus 250 €

Lemmikit sallittu: Kyllä

Hinta neliömmetriltä: 15 €

ad

Etsitkö halpaa asunnot paikasta Vantaa?