ad
Fi

53 m² yksiö kaupungissa Turku

Helsinginkatu 13 A-B, 20500, Turku, Keskustan alue

Budjettiystävällinen: Hinta on alle keskimääräisen markkinahinnan

719 €
719 €
719 €
Tämän kiinteistön hinnoittelu on selvästi alle keskimääräisen markkinahinnan, mikä tarjoaa poikkeuksellista vastinetta budjetillesi.
Pinta-ala:
53 m2
Makuuhuoneet:
2 makuuhuonetta
Kohteen tyyppi:
Yksiö
Vapautuu:
Nyt
Rentolan vahvistama:
Kyllä
Kohdenumero:
17680

Helsinginkatu 13 A-B


Laadukkaat yksiöt, kaksiot ja kolmiot sijaitsevat pääosin kerroksissa 4-8. Ylimmässä kerroksessa sijaitsee upea yhteinen saunatila, jonka terassilla voit ihastella kaupunkia ja mahtavia näköaloja. Taloyhtiössä on kuntosali ja oleskelutila Messi jossa voit rentoutua lukemalla lehtiä, seurustelemalla muiden asukkaiden kanssa tai käyttämällä yhteistä tietokonetta.Talossa käy säännöllisesti jalkahoitaja ja hieroja.

Kotisi vuokraan sisältyy 50 Mbit/s-nettiyhteys. Vesi laskutetaan huoneistokohtaisen kulutuksen mukaan. Vesiennakko on 20 €/hlö/kk.Tasaus tehdään vähintään kerran vuodessa. Vuokrasopimukset ovat toistaiseksi voimassaolevia. Myös lemmikkieläimet ovat tervetulleita asuntoihimme.

Helsinginkadun asunnot ovat esteettömiä vuokra-asuntoja, jotka on tarkoitettu 63-vuotta ja sitä vanhemmille asukkaille. Asukasvalinnassa huomioidaan hakijan/hakijoiden terveydentila, omaisuus ja tulot. Hakemuksen liitteeksi tulee toimittaa selvitys terveydentilasta tai sosiaali- tai terveydenhuollon lausunto senioriasumisen tarpeesta. Liitteeksi tulee lisätä selvitys omaisuudesta ja tuloista sekä omaisuuden käyvästä arvosta ja veloista. Mikäli hakijalla/hakijoilla on omaisuutta, tulee liitteeksi toimittaa esim. toimeksiantosopimus/kauppakirja, rahasto- tai osakesalkun arvo, tms. Kopiot liitteistä riittävät.

Tupakointi on kielletty myös parvekkeilla 1.9.2020 jälkeen tehdyillä sopimuksilla.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus, niin olemme sinuun yhteydessä, mikäli voimme tarjota hakemustasi vastaavaa asuntoa. Pääset katsomaan asuntoa, kun olemme tarjonneet sinulle asuntoa. Hakemus tai tarjous ei sido vielä mihinkään, vaan voit päättää asunnon ottamisesta nähtyäsi asunnon.

Apartments are accessible rental apartments, which are meant for tenants aged 63 and older. Tenant selection considers the health, assets, and income of the applicant(s). An account of the applicant(s) health or a statement from the social or health care services outlining the need for an apartment must be submitted with the application.

Tätä asuntoa vuokraa YH Kodit Oy


Onko sinulla kysyttävää tästä kohteesta? Ota yhteyttä suoraan vuokranantajaan täältä

Tietoa tästä kohteetsa


Kohteen tyyppi: Yksiö

Kaupunki: Turku

Makuuhuoneet: 2

Pinta-ala: 53 m2

Hinta: 719 €

Vuokravakuus 719 €

Vapautuu: 2022-02-01

Hinta neliömmetriltä: 13 €

ad

Etsitkö halpaa yksiöt paikasta Turku?