Ad

1 huoneen asunto 32 m² kaupungissa Järvenpää

Helsingintie 14 A, 04400, Järvenpää, Keskusta

Koko:
32 m2
Huoneet:
1 makuuhuone
Kohteen tyyppi:
Asunto
Rentola vahvistama:
Kyllä
Kohdenumero:
686048

Helsingintie 14 A


UUDISKOHDE As Oy Järvenpään Basso valmistuu Järvenpään keskustaan [PIILOTETTU] Kohde sijaitsee aivan päivittäispalveluiden ja Järvenpään rautatieaseman tuntumassa, lisäksi alle kilometrin säteellä sijaitsevat mm. Järvenpään yhteiskoulu sekä Järvenpään rantapuisto.

Kyseessä on hissillinen 14-kerroksinen asuinkerrostalo. Asunnoissa on laadukkaat pintamateriaalit, kuten laminaattilattia ja pesuhuoneessa laatoitus. Pesuhuoneista löytyy sähköinen mukavuuslattialämmitys, jonka kulutus ohjataan huoneiston mittariin. Keittiön varusteluun kuuluvat astianpesukone, induktioliesi, sekä jääkaappipakastinyhdistelmä. Asunnoissa on huoneistopohjasta riippuen lasitettu parveke, ranskalainen parveke tai pihakansitason terassi. Kaikissa ikkunoissa ja ikkunaovissa on sälekaihtimet. Rakennuksessa on keskitetty lämmön talteenotolla varustettu koneellinen tulo-/poistoilmanvaihto, joka varustetaan kesäaikaisella viilennyksellä. Asukkaiden yhteiskäytössä olevia tiloja ovat ulkoiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto, kuivaushuone sekä huoneistokohtaiset irtaimistovarastot.

Vuokrasopimus tehdään toistaiseksi voimassa olevaksi, ensimmäinen mahdollinen irtisanomisaika on 11 kuukauden kuluttua vuokrasopimuksen alkamisesta. Vakuus 1 kk vuokraa vastaava. Vesiennakkomaksu 20 €/hlö/kk, joka tasataan kulutuksen mukaan 4kk:n välein. Vuokralainen tekee itse sähkösopimuksen ja sitoutuu ottamaan laajan kotivakuutuksen. Kohteessa on laaja tupakointikielto, tupakointi on kielletty huoneistoissa, parvekkeilla ja yleisissä tiloissa. Lemmikit sallittu. Vuokraan sisältyy 50M internetyhteys. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Kiinnostuitko? Jätäthän meille hakemuksen, käsittelemme sen yhden arkipäivän kuluessa. Mikäli voimme tarjota asuntoa, lähetämme asuntotarjouksen sähköpostitse. Lisätiedot: [Piilotetut tiedot] tai puh. [PIILOTETTU]

Onko sinulla kysyttävää tästä kohteesta? Ota yhteyttä suoraan vuokranantajaan tästä
Ad

Haluaisitko asettaa kiinteistösi vuokralle?

Luo ilmainen mainos ja vastaanota yhteydenottoja kiinnostuneilta vuokralaisilta 24 tunnin sisällä.