1 huoneen asunto 41 m² kaupungissa Kuopio

Suunnistajantie 3 A 12, 70200 Kuopio, PUIJONLAAKSO

Koko:
41 m2
Huoneet:
1 makuuhuone
Kohteen tyyppi:
Asunto
Vapautuu:
01 Feb
Rentolan vahvistama:
Kyllä
Kohdenumero:
89494

Kerrostalo, 41 m², 1h + k + lasitettu parveke


Hyväkuntoinen ja tilava yksiö Puijonlaaksosta! Keittiössä jääkaappi/pakastin sekä liesi+tuuletin. Keittiöön mahtuu myös hyvin ruokapöytä. Huoneessa makuualkovi ja käynti lasitetulle parvekkeelle. Lattiassa tumma laminaatti, seinäpinnat maalattu. Kaakeloidussa wc/kylpyhuoneessa suihku ja pesukoneliitäntä, tilaa kapealle pyykinpesukoneelle. Lisää säilytystilaa huoneistoon tuo vaatehuone. Asunto sijaitsee hyvällä paikalla, lähellä kouluja sekä KYSiä. Vuokrataan mielellään pidemmäksi aikaa, kuitenkin vähintään vuodeksi.

Videoesittelyn voit katsoa linkistä: https://youtube.com/embed/yKYQPGM0WQ0
Asunto kuvattu ja videoitu [PIILOTETTU] HUOMAATHAN, ETTÄ ASUNTO ON MAHDOLLISTA VUOKRATA MYÖSKIN KUVIEN JA VIDEON PERUSTEELLA . MIKÄLI OLET HALUKAS VUOKRAAMAAN ASUNNON ILMAN ESITTELYÄ, OLETHAN YHTEYDESSÄ TOIMISTOLLEMME.

Vuokrasopimus toistaiseksi voimassa oleva, mutta mikäli vuokrasuhde kestää alle vuoden, tulee maksettavaksi 1kk:n vuokraa vastaava sopimussakko.
Vuokrasuhteessa noudatetaan myös alalla hyväksyttyä Hyvää Vuokratapaa.
Vuokran korotusehdot: Ensimmäinen mahdollinen korotusajankohta vuoden päästä vuokrasuhteen alkamisesta. Vuokranantaja voi korottaa vuokraa vuosittain elinkustannusindeksin nousua vastaavasti tai enintään 4%.

Onko sinulla kysyttävää tästä kohteesta? Ota yhteyttä suoraan vuokranantajaan tästä

Haluaisitko asettaa kiinteistösi vuokralle?

Luo ilmainen mainos ja vastaanota yhteydenottoja kiinnostuneilta vuokralaisilta 24 tunnin sisällä.