ad

Vuokraa 2 makuuhuoneen asunto, 43 m² paikassa Helsinki

Kehruutie 1 D 38, 00410 Helsinki, Malminkartano

Budjettiystävällinen: Hinta on alle keskimääräisen markkinahinnan

770 €
770 €
770 €
Tämän kiinteistön hinnoittelu on selvästi alle keskimääräisen markkinahinnan, mikä tarjoaa poikkeuksellista vastinetta budjetillesi.
Pinta-ala:
43 m2
Makuuhuoneet:
Kohteen tyyppi:
Tilat
  • -
Rentolan vahvistama:
Kyllä
Kohdenumero:
56532

Kerrostalo, 43 m², 2h + ak + s + lasitettu parveke


Saunallinen kaksio pienkerrostalossa rauhallisella sijainnilla Malminkartanossa. Huoneisto on virallisesti tupakeittiöllinen yksiö, mutta pohjaltaan vastaa kaksiota, jossa keittiö olohuoneen yhteydessä. Keittiössä uudehkot liesi ja jääkaappi/pakastin. Olohuoneesta myös pääsy tilavalle lasitetulle parvekkeelle. Makuuhuoneessa isot kaapistot, joten säilytystilaa on hyvin. Laatoitettu kylpyhuone pesukoneliitännällä ja saunalla tuo mukavuutta arkeen.

Sijaintinsa vuoksi asunnosta on myös hyvät kulkuyhteydet, lähin juna-asema (Malminkartanon asema) sijaitsee n. 400 metrin päässä huoneistosta. Lisäksi paikallisbussit kulkevat lähistöltä. Keskeisestä sijainnista huolimatta asunto sijaitsee rauhallisella vehreällä alueella. Nurkan takana hyvät ulkoilumaastot.

Voit sopia näytöstä välittäjän kanssa; [Piilotetut tiedot]. Kerrothan samalla jo hieman itsestäsi. Luottotiedot tarkastetaan.


Onko sinulla kysyttävää tästä kohteesta? Ota yhteyttä suoraan vuokranantajaan täältä

Tietoa tästä kohteetsa


Kohteen tyyppi: Asunto

Kaupunki: Helsinki

Makuuhuoneet: 2

Pinta-ala: 43 m2

Hinta: 770 €

Vuokravakuus 1540 €

Hinta neliömmetriltä: 17 €

ad

Etsitkö halpaa Asunto paikasta Helsinki?