2 huoneen asunto 59 m² kaupungissa Kuopio

Linnanpellonkatu 17 as 1 , 70500 Kuopio, LINNANPELTO

Koko:
59 m2
Huoneet:
2 makuuhuonetta
Kohteen tyyppi:
Asunto
Rentolan vahvistama:
Kyllä
Kohdenumero:
89493

Kerrostalo, 59 m², 2h + k


Persoonallinen kaksio puutalossa Linnanpellolla! Tilavaan keittiöön mahtuu suurempikin ruokailuryhmä. Keittiössä reilusti kaappitilaa, liesi ja -tuuletin, jääkaappi, arkkupakastin ja astianpesukone. Makuuhuoneessa säilytystilana kaapistot, lisäksi sisustuselementtinä kaunis takka (ei käytössä). Wc/kylpyhuoneessa liitäntä pyykinpesukoneelle. Vesimaksut sisältyvät vuokraan ja huoneistossa keskuslämmitys, joten vuokralaiselta veloitetaan ainoastaan lämminvesivaraajasta tulevat kulut sähkölaskun yhteydessä.

Videoesittely: https://youtube.com/embed/ocl8oaHB7qc
Asunto kuvattu 7.1.2022, video otettu ennen nykyistä asukasta.

HUOMAATHAN, ETTÄ ASUNTO ON MAHDOLLISTA VUOKRATA MYÖSKIN KUVIEN JA VIDEON PERUSTEELLA . MIKÄLI OLET HALUKAS VUOKRAAMAAN ASUNNON ILMAN ESITTELYÄ, OLETHAN YHTEYDESSÄ TOIMISTOLLEMME.

Vuokrasopimus toistaiseksi voimassa oleva, mutta mikäli vuokrasuhde kestää alle vuoden, tulee maksettavaksi 1kk:n vuokraa vastaava sopimussakko. Vuokrasuhteessa noudatetaan myös alalla hyväksyttyä Hyvää Vuokratapaa.
Vuokran korotusehdot: Ensimmäinen mahdollinen korotusajankohta vuoden päästä vuokrasuhteen alkamisesta. Vuokranantaja voi korottaa vuokraa vuosittain elinkustannusindeksin nousua vastaavasti tai enintään 4%. Vuokranmaksun eräpvä aina kuun 5. pvä.

Onko sinulla kysyttävää tästä kohteesta? Ota yhteyttä suoraan vuokranantajaan tästä

Haluaisitko asettaa kiinteistösi vuokralle?

Luo ilmainen mainos ja vastaanota yhteydenottoja kiinnostuneilta vuokralaisilta 24 tunnin sisällä.