3 huoneen asunto 84 m² kaupungissa Helsinki

KONALANTIE 7 C, 00370, Helsinki, Pitäjänmäki

Koko:
84 m2
Huoneet:
3 makuuhuonetta
Kohteen tyyppi:
Asunto
Vapautuu:
01 Mar
Rentolan vahvistama:
Kyllä
Kohdenumero:
90480

KONALANTIE 7 C


KAMPANJA: Vakuus vain 350€ ja 2 viikkoa ilmaista asumisaikaa! Täydellinen kohde lyhytaikaiseen asumiseen, esimerkiksi putkiremontin ajaksi! Kohteeseen tehdään vain määräaikaisia sopimuksia [PIILOTETTU] asti.
As Oy Helsingin Konalantie 7 on 1974 valmistunut talo Pitäjänmäen Reimarlassa. Konalantie 7 tarjoaa kodikasta asumista lähellä palveluita ja hyviä kulkuyhteyksiä. Alueella on sujuvat juna- ja bussiyhteydet sekä peruspalveluita kuten kauppa, kirjasto, koulu ja päiväkoti. Kehä I:n toisella puolella, parin kilometrin päässä sijaitsee kauppakeskus Ristikko. Alueelta löytyy myös hyvät ulkoilumaastot ja vehreää puistomaisuutta. Huoneistossa vaaleat pintamateriaalit, jotka tekevät kodista avaran ja valoisan. Lattiat ovat laminaattia ja kylpyhuoneen seinät sekä lattiat keraamista laattaa. Oma lasitettu parveke antaa lisätilaa kodin arkeen ja juhlaan monena vuodenaikana. Jokaiseen huoneistoon kuuluu oma irtaimistovarasto, lisäksi asukkaiden yhteiskäytössä runsaasti varastotilaa sekä talopesula.
Määräaikainen vuokrasopimus, 1 kk vuokraa vastaava vakuus. DNA 10M netti sisältyy vuokraan. Muita ehtoja: kotivakuutus pakollinen, vuokralainen tekee itse sähkösopimuksen, tupakointi kielletty. Kiinteistö on liitetty kaukolämpöön.
Huom! As Oy Helsingin Konalantie 7 asuintaloon on suunnitteilla laaja peruskorjaus- ja uudistushanke, joka toteutetaan vuosien 2022–2023 aikana. Tästä syystä kohteeseen tehdään vain määräaikaisia sopimuksia [PIILOTETTU] asti.

Kiinnostuitko? Jätäthän meille hakemuksen, käsittelemme sen yhden arkipäivän kuluessa. Mikäli voimme tarjota asuntoa, lähetämme asuntotarjouksen sähköpostitse, jonka jälkeen asuntoon on mahdollisuus käydä tutustumassa.

Onko sinulla kysyttävää tästä kohteesta? Ota yhteyttä suoraan vuokranantajaan tästä

Haluaisitko asettaa kiinteistösi vuokralle?

Luo ilmainen mainos ja vastaanota yhteydenottoja kiinnostuneilta vuokralaisilta 24 tunnin sisällä.