2 huoneen asunto 43 m² kaupungissa Tampere

Konttilukinkatu 7 A, 33900, Tampere, Härmälänranta

Koko:
43 m2
Huoneet:
2 huonetta
Kohteen tyyppi:
Asunto
Rentolan vahvistama:
Kyllä
Kohdenumero:
35679

Konttilukinkatu 7 A


UUDISKOHDE! Härmälänrannan järvimaisemiin valmistuu Asunto Oy Tampereen Konttilukinkatu 7. Tämän hetkinen arvioitu valmistuminen on [PIILOTETTU] Härmälänranta tarjoaa asukkailleen monipuoliset ulkoilumaastot lenkkipolkuineen ja puistoineen. Julkisilla pääsee Tampereen keskustaan vain minuuteissa eikä matkaan kulu kauaa pyöräillenkään.
Seitsemänkerroksinen yhtiö koostuu 105 asunnosta. Huoneistot ovat yksiöitä, kaksioita ja kolmioita kooltaan 30-72,5m2. Asuntojen pinnoissa on käytetty laadukkaita ja trendikkäitä materiaaleja. Asuntojen lattiat on laminaattia, seinät maalattu ja kylpyhuoneet laatoitettu. Keittiöt ovat vaaleat ja varusteluun kuuluu keraaminen kalusteliesi, erillisuuni ja astianpesukone. Kolmioissa on korkea jääkaappi ja pakastin, pienemmissä asunnoissa jääkaappipakastin. Jokaisessa kylpyhuoneessa pesukoneliitäntä sekä mukavuuslattialämmitys joka kytketty huoneiston omaan sähkömittaukseen. Osassa asunnoista on lasitettu parveke ja osassa ranskalainen parveke. Jokaiselle huoneistolle kuuluu oma irtaimistovarasto.
Yhtiössä yhteisinä tiloina on ulkoiluvälinevarasto, lastenvaunuvarastot ja talosauna. Yhtiön pihalla on myös kylmä ulkoiluvälinevarasto. Erikseen vuokrattavana on myös rajallinen määrä autohallipaikkoja erillisestä pysäköintihallista (60€/kk).
Lisätietoja kohteesta löytyy osoitteesta www.konttilukinkatu.fi.
Vuokrasopimus tehdään toistaiseksi voimassa olevaksi, irtisanomisaika AHVL:n mukainen yksi kuukaus. Vakuus 1 kk vuokran suuruinen ja huoneistokohtaiset vesimaksut. Vuokraan sisältyy 10 Mbit/s nettiyhteys. Lemmikit sallittu. Taloyhtiö on kokonaan savuton, tupakointi kielletty huoneistojen lisäksi myös parvekkeilla ja piha-alueella. Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen ja sitoutuu ottamaan kotivakuutuksen. Oikeudet muutoksiin pidätetään.
Kiinnostuitko? Jätäthän meille hakemuksen, käsittelemme sen yhden arkipäivän kuluessa. Mikäli voimme tarjota asuntoa, lähetämme asuntotarjouksen sähköpostitse. Asuntohakemus ja muut vapaat kohteemme löydät osoitteesta www.kodisto.fi. Lisätiedot ja tiedustelut Newsec Asuntovuokraus, puh. [PIILOTETTU] tai [Piilotetut tiedot]

Onko sinulla kysyttävää tästä kohteesta? Ota yhteyttä suoraan vuokranantajaan tästä

Haluaisitko asettaa kiinteistösi vuokralle?

Luo ilmainen mainos ja vastaanota yhteydenottoja kiinnostuneilta vuokralaisilta 24 tunnin sisällä.

×

Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

Klikkaa tästä

Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

67% kodin löytäneistä on rekisteröinyt Vuokravahdin

KYLLÄ KIITOS - REKISTERÖI VUOKRAVAHTI
Odota hetki... Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

67% kodin löytäneistä on rekisteröinyt Vuokravahdin

KYLLÄ KIITOS - REKISTERÖI VUOKRAVAHTI
Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

67% kodin löytäneistä on rekisteröinyt Vuokravahdin

KYLLÄ KIITOS - REKISTERÖI VUOKRAVAHTI