ad

2 huoneen asunto 41 m² kaupungissa Helsinki

A1, Kruunuvuorenkatu 4, 00160, Helsinki

Koko:
41 m2
Huoneet:
Kohteen tyyppi:
Rentola vahvistama:
Kyllä
Kohdenumero:
82612

Kruunuvuorenkatu 4, Helsinki


Toisen kerroksen kulmahuoneiston ikkunat avautuvat kahteen suuntaan.
Asunnon värimaailma ja himmennettävät valot luovat harmonisen kokonaisuuden. Keittiö on varusteltu korkealuokkaisesti, sieltä löytyy jää-pakastinkaappi, induktioliesitaso, erillisuuni, astianpesukone ja mikroaaltouuni. Kylpyhuone kauniine yksityiskohtineen on ylellisesti varusteltu, pesukoneliitäntä ja tilaa löytyy myös kuivausrummulle.

Huoneistokohtainen jäähdytys tekee asumisesta miellyttävää vuodenajasta riippumatta.

Uniikit, hyvin varustellut huoneistot, joissa tilan tuntua lisää kattokorkeus ja suuret ikkunat. Jokainen huoneisto on yksilöllinen; Upeat yksityiskohdat, kuten alkuperäiset, kunnostetut tiiliseinät ja valtavat kaari-ikkunat tekevät asunnoista ainutlaatuisia kokonaisuuksia.

Kiinteistössä toimii aulapalvelu, joka helpottaa asukkaiden arkea. Aulapalvelun kautta asukas voi varata esimerkiksi saunavuoron tai asunnon siivouksen sekä tilata taksin tai postipaketinvastaanoton ja toimituksen suoraan kotiin. Asukkaiden varattavissa on yhteiskäyttöauto tai myös oma autopaikka hallissa.

Vuokrasopimukset tehdään toistaiseksi voimassa oleviksi, siten että ensimmäinen mahdollinen irtisanomisaika on 11 kuukauden kuluttua sopimuksen alkamisesta.

Lemmikit ovat tervetulleita asumaan. Sisätiloissa tupakointi on kielletty.
Taloyhtiönetti 10M sisältyy vuokraan. Vesimaksu on 22 e/hlö/kk. Irtainvarasto 20 €/kk.

Arvokas vanha 1907 valmistunut entinen makasiinirakennus, jonka on suunnitellut arkkitehti Selim A Lindqvist, on täydellisesti saneerattu asuin- ja hotellikäyttöön, kuitenkin vanhaa kunnioittaen. Kiinteistöön tulee myös liiketiloja mm päivittäistavarakauppoja, baari, ravintola ja kahvila. Täällä asuessa pystyt hoitamaan päivittäisiä asioita kätevästi saman katon alla.

Lisätietoja kohteesta www.jungmann.fi


ad

Haluaisitko asettaa kiinteistösi vuokralle?

Luo ilmainen mainos ja vastaanota yhteydenottoja kiinnostuneilta vuokralaisilta 24 tunnin sisällä.