4 huoneen asunto 95 m² kaupungissa Iisalmi

Kuusikatu 8, 74130, Iisalmi, Kangaslampi

Koko:
95 m2
Huoneet:
4 makuuhuonetta
Kohteen tyyppi:
Asunto
Rentolan vahvistama:
Kyllä
Kohdenumero:
90386

Kuusikatu 8, Iisalmi, Kangaslampi


Kangaslammin alakoulun läheisyydessä sijaitseva omakotitalo rauhallisella ok-alueella, piha-alue rajoittuu puistoalueeseen.

Keittiö remontoitu 2007, runsaasti kaappitilaa. Makuuhuoneita on kolme, yksi makuuhuoneista on vaatehuoneellinen. Pesuhuone ja saunatilat sekä wc, jossa on kodinhoitotila, on remontoitu [PIILOTETTU] Talon yhteydessä on autotalli, joka on ollut varastokäytössä. Talon lämmitysjärjestelmänä on vesikiertoinen patterilämmitys, joka toimii Jäspi Ecowatti-sähkökattilalla.

Lähietäisyydellä ovat Kangaslammin kiertävä kävelytie ja uimaranta sekä talvisin hiihtolatu. Lammesta voi myös kalastaa. Koulun vieressä on jalkapallokenttä, talvisin luistelukaukalo ja ulkojää. Paloisvuoren ulkoilualueille kävellen noin 1,5 km. Keskustaan on noin 3 km.

Vuokra 850e/kk, kahden kuukauden vuokran suuruinen vakuus. Vesi ja sähkö (sähkölämmitys vesikiertoisena lattia-/patterilämmityksenä) kulutuksen mukaan. Tähän kotiin eivät lemmikit ole sallittuja. Vuokralaisella tulee olla voimassa oleva koti- ja vastuuvakuutus koko vuokrasuhteen ajan. Tarkistamme luottotiedot.

Voit tehdä vuokra-asuntohakemuksen Op-koti.fi vuokrailmoituksen kautta osoitteessa https://op-koti.fi/kohde/522058

Ota minuun yhteyttä, niin sovitaan sinulle sopiva esittelyaika.

Jääkaappi, erillisuuni, liesitaso, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.

Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkuseinä, peilit, kaapit (erillinen wc/khh), allaskaappi, pesukoneliitäntä (erillinen wc/khh), lattialämmitys, kiinteät valaisimet.

Onko sinulla kysyttävää tästä kohteesta? Ota yhteyttä suoraan vuokranantajaan tästä

Haluaisitko asettaa kiinteistösi vuokralle?

Luo ilmainen mainos ja vastaanota yhteydenottoja kiinnostuneilta vuokralaisilta 24 tunnin sisällä.