ad

1 huoneen asunto 29 m² kaupungissa Lahti

Kyösti Kallion katu 9 C 164, 15110, Lahti

Koko:
29 m2
Huoneet:
1 makuuhuone
Kohteen tyyppi:
Vapautuu:
Nyt
Rentola vahvistama:
Kyllä
Kohdenumero:
4606859

Kyösti Kallion katu 9 C 164


Avain Asunnot rakentaa Ranta-Kartanon alueelle uusia Avain vuokrakoteja! Osoitteeseen Kyösti Kallion katu 9 C valmistuu [PIILOTETTU] vuokra-asuntoa, jotka sijaitsevat talon korkeammassa osuudessa.

Kohteesta löytyy koteja näppäristä yksiöistä aina isompiin perheasuntoihin. Asunnot ovat viimeisen päälle niin varusteiltaan kuin materiaaleiltaankin. Nämä valoisat, toimivapohjaiset asunnot ovat huolellisesti suunniteltuja ja moderneiden materiaalivalintojen vuoksi koti on helppo sisustaa oman tyylin mukaisesti. Laminaattilattiat, parvekelasitukset, astianpesukoneet, keraamiset liedet sekä laatoitetut kylpyhuoneet lisäävät asuinmukavuutta. Talon yhteistiloista löytyy muun muassa talosauna, ulkoiluvälinevarasto sekä pesutupa.

Ranta-Kartano on uusi osa Lahden keskustaa, joka rakentuu Fellmanin puiston ja Kisapuiston väliin aivan keskustan tuntumaan. Alueelle on suunnitteilla monipuolisia palveluita, mm. uimahalli ja hotelli. Kohteen Asunnot ovat osa Monisukupolvikorttelia, jossa on myös Lahden vanhusten asuntosäätiön asuntoja sekä Avain Yhtiöiden asumisoikeusasuntoja. Talon autopaikat sijaitsevat Rantakartanon alueella sijaitsevassa pysäköintilaitoksessa joka valmistuu myöhemmin. Ennen sitä pysäköintipaikkoja löytyy Toriparkista.

Toistaiseksi voimassa oleva sopimus, kuitenkin vähintään 12 kk. Kohde ja asunnot ovat savuttomia ja tupakointi sekä sähkösavukkeiden käyttö on huoneistojen ohella kielletty parvekkeilla sekä kiinteistön alueella. Lemmikit ovat tervetulleita Avain Vuokrakoteihin.

Teethän vuokra-asuntohakemuksen kotisivuillamme. Asuntoja tarjotaan vain hakemuksen jättäneille. Saat asunnosta tarjouksen sähköpostiisi, mikäli voimme tarjota asuntoa sinulle. Tarkistamme hakijoiden luottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:n tietokannasta.

Onko sinulla kysyttävää tästä kohteesta? Ota yhteyttä suoraan vuokranantajaan tästä
ad

Haluaisitko asettaa kiinteistösi vuokralle?

Luo ilmainen mainos ja vastaanota yhteydenottoja kiinnostuneilta vuokralaisilta 24 tunnin sisällä.