2 huoneen asunto 60 m² kaupungissa Oulu

Lassinkallionpolku 8 A 14, Tuira, 90500, Oulu

Koko:
60 m2
Huoneet:
2 huonetta
Kohteen tyyppi:
Asunto
Vapautuu:
Nyt
Rentolan vahvistama:
Kyllä
Kohdenumero:
28276

Lassinkallionpolku 8 A 14


Avara ja valoisa kaksioTuirassa

 

Tilava kaksio sijaitsee lyhyen välimatkan päässä Tuiran palveluista. Olohuone on tilava, helppo sisustaa ja sen voi jakaa eri toiminnoille esim. työpisteelle. Olohuoneen jatkeena on lasittamaton parveke, jossa on mukava nauttia syysilloista pitkälle syksyyn. Oleskelutilojen lattiamateriaalina on aina tyylikäs lankkukuvioinen tammilaminaatti. Keittiössä on runsaasti säilytystilaa. Varusteisiin kuuluu jääpakastinkaappi, keraaminen liesi ja kalusteissa on paikka astianpesukoneelle. Kylpyhuone on remontoitu/laatoitettu, värimaailmana harmaa ja valkoinen. Sieltä löytyy tilavaraus/liitännät pyykinpesukoneelle. Tämän lisäksi viereisen talon, Kalliotie 11 alakerrasta löytyy maksuton yhteispesula ja kuivaushuone. Yhteispesulassa on myös erillinen matonpesupaikka. Seinäpintojen värit voivat vaihdella kuvissa olevista.

Seinissä voi esiintyä normaaleja asumisen jälkiä. Kotia voi halutessaan maalata Lumo-värikartan (https://lumo.fi/asuminen/omannakoinen-koti-lumo-maaliedulla/) sävyillä itse – me tarjoamme maalit ja tarvikkeet.

Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan monista eduista koko asumisajan. Lisää asukasetuja löydät osoitteesta Lumo.fi/edut (http://lumo.fi/edut) .

Vuokraa tämäkin koti verkkokaupastamme!

Talossa on käynnissä julkisivuremontti ja huoneiston parveke ei ole käytössä. Lisäksi parvekejulkisivu on huputettu kokonaan. Työ valmistuu tämän huoneiston osalta elokuun 2021 aikana. Koko talon osalta remontti valmistuu lokakuussa. Remontissa maalataan/pinnoitetaan parvekkeen seinät, katto ja lattia uudelleen, uusitaan parvekkeen etulevy ja parveke lasitetaan. Parvekkeelle asennetaan myös pistorasia. Remontin aikana huoneiston vuokraa on alennettu 15 % ja hyvitys päättyy [PIILOTETTU] Remontin jälkeinen vuokra 717 € astuu voimaan 1.9.2021 alkaen.

Onko sinulla kysyttävää tästä kohteesta? Ota yhteyttä suoraan vuokranantajaan tästä

Haluaisitko asettaa kiinteistösi vuokralle?

Luo ilmainen mainos ja vastaanota yhteydenottoja kiinnostuneilta vuokralaisilta 24 tunnin sisällä.

×

Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

Klikkaa tästä

Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

67% kodin löytäneistä on rekisteröinyt Vuokravahdin

KYLLÄ KIITOS - REKISTERÖI VUOKRAVAHTI
Odota hetki... Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

67% kodin löytäneistä on rekisteröinyt Vuokravahdin

KYLLÄ KIITOS - REKISTERÖI VUOKRAVAHTI
Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

67% kodin löytäneistä on rekisteröinyt Vuokravahdin

KYLLÄ KIITOS - REKISTERÖI VUOKRAVAHTI