3 huoneen asunto 63 m² kaupungissa Helsinki

Maisemamaalauksenkatu 8 B, 00430, Helsinki, Kuninkaantammi

Koko:
63 m2
Huoneet:
3 makuuhuonetta
Kohteen tyyppi:
Asunto
Rentolan vahvistama:
Kyllä
Kohdenumero:
71544

Maisemamaalauksenkatu 8 B


UUDISKOHDE Asunto Oy Helsingin Kuninkaankilpi valmistuu [PIILOTETTU] Kuninkaantammen viihtyisälle ja kehittyvälle asuinalueelle. Kun vuokraat asunnon nyt saat avaimet jo [PIILOTETTU] alkaen, mutta vuokranmaksu alkaa vasta [PIILOTETTU] ! Läheltä löytyvät Keskuspuiston lenkkipolut ja Vantaanjoen viihtyisät maisemat. Hämeenlinnanväylän läheisyys lisää liikkumisen helppoutta. Noin kolmen kilometrin päässä sijaitsee kauppakeskus Myyrmannin kattavat palvelut. Alueelta löytyy jo päiväkoti ja kaupungin suunnitelmien mukaan koulu sekä toinen päiväkoti valmistuvat kesällä 2023. Ruokakauppakin on tulossa vuoden 2023 aikana. Alueen rakentamisessa painotetaan ekologisesti kestäviä ratkaisuja.
Kyseessä on hissillinen kaksiportainen 4 kerroksinen asuinkerrostalo. Asukkaiden käytössä ovat asuntokohtaiset irtaimistovarastot, ulkoiluvälinevarasto, pesula ja kuivaushuone sekä kerhohuone. Asunnoissa on vaaleat pintamateriaalit ja laminaattilattia. Kylpyhuoneet ovat laatoitetut ja niissä on mukavuuslattialämmitys, joka on kytketty asunnon sähköön. Kylpyhuoneista löytyy myös liitäntä ja tilavaraus pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Keittiön varusteluun kuuluu astianpesukone,tasoon upotettu liesi sekä joko kalusteuuni ja mikroaaltouunin tilavaraus tai yhdistelmäuuni. Kylmälaitteina ovat asuntopohjasta riippuen joko jääkaappipakastin, kaksi kylmälaitetta tai pakastinlokerollinen jääkaappi. Asunnoissa on joko lasitettu parveke tai ranskalainen parveke, sekä asuntojen ikkunoissa on sälekaihtimet.
Autohallipaikat ovat vuokrattavissa erikseen, hinta 50€/kk.
Toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus, jonka ensimmäinen mahdollinen irtisanomispäivä on 11 kk:n kuluttua sopimuksen alkamisesta. Vakuus 350€, huoneistokohtainen vesimaksu. Vuokralainen tekee itse sähkösopimuksen ja sitoutuu ottamaan kotivakuutuksen. Laaja tupakointikielto, tupakointi kielletty asuintiloissa, parvekkeella ja piha-alueella. Lemmikit sallittu. Vuokraan sisältyy 10M internetyhteys. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Kiinnostuitko? Varaa nyt uusi asuntosi jättämällä asuntohakemus! Asuntohakemus ja muut vapaat kohteemme löydät osoitteesta www.kodisto.fi. Lisätiedot ja tiedustelut Kodisto Asuntovuokraus, puh. [PIILOTETTU] tai [Piilotetut tiedot].

Tervetuloa malliasuntoesittelyyn tiistaina [PIILOTETTU] klo. 15.30 – 16.30. Esittelyssä pääsee tutustumaan kohteen malliasuntoihin. Nähtävillä on A-rapun 2 kerroksen asunnot. Pyydämme, että otatte mukaan oman kasvomaskin esittelyn ajaksi.

Onko sinulla kysyttävää tästä kohteesta? Ota yhteyttä suoraan vuokranantajaan tästä

Haluaisitko asettaa kiinteistösi vuokralle?

Luo ilmainen mainos ja vastaanota yhteydenottoja kiinnostuneilta vuokralaisilta 24 tunnin sisällä.

×

Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

Klikkaa tästä

Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

67% kodin löytäneistä on rekisteröinyt Vuokravahdin

KYLLÄ KIITOS - REKISTERÖI VUOKRAVAHTI
Odota hetki... Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

67% kodin löytäneistä on rekisteröinyt Vuokravahdin

KYLLÄ KIITOS - REKISTERÖI VUOKRAVAHTI
Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

67% kodin löytäneistä on rekisteröinyt Vuokravahdin

KYLLÄ KIITOS - REKISTERÖI VUOKRAVAHTI