1 huoneen asunto 26 m² kaupungissa Helsinki

Munkkiniemen Puistotie 14 B, 00330, Helsinki, Munkkiniemi

Koko:
26 m2
Huoneet:
1 makuuhuone
Kohteen tyyppi:
Asunto
Rentolan vahvistama:
Kyllä
Kohdenumero:
79661

Munkkiniemen Puistotie 14 B


As Oy Munkkiniemen Puistotie sijaitsee kirjaimellisesti puiston vieressä, Munkkininiemen sydämessä. Raitiovaunu kulkee talon edestä, vieressä ovat niin kaupat, kahvilat kuin merikin. Sijainti on täydellinen yhdistelmä urbaania kaupunkielämää ja luonnonläheisyyttä. Vuonna 1938 valmistunut rakennus huokuu arvokasta vanhan talon tunnelmaa.

Ullakkokerroksessa sijaitsee yhteiskäytössä oleva talosauna. Kellarikerroksessa on pesutupa kuivausrumpuineen ja mankeleineen. Viihtyisällä sisäpihalla on tilaa oleskeluun.

Vuokrasopimus tehdään toistaiseksi voimassa olevaksi, irtisanomisaika 1kk. Vakuus 1kk vuokraa vastaava. Vesimaksu 15€/hlö/kk. Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen, sekä sitoutuu ottamaan kotivakuutuksen. Vuokraan sisältyy 10M internetyhteys. Tupakointi kielletty, lemmikkieläimet sallittu. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Kiinnostuitko? Jätäthän meille hakemuksen, käsittelemme sen yhden arkipäivän kuluessa. Mikäli voimme tarjota asuntoa, lähetämme asuntotarjouksen sähköpostitse, jonka jälkeen asuntoon on mahdollisuus käydä tutustumassa.

Lisätiedot ja tiedustelut Kodisto Asuntovuokraus, puh. [PIILOTETTU] tai [Piilotetut tiedot].

Onko sinulla kysyttävää tästä kohteesta? Ota yhteyttä suoraan vuokranantajaan tästä

Haluaisitko asettaa kiinteistösi vuokralle?

Luo ilmainen mainos ja vastaanota yhteydenottoja kiinnostuneilta vuokralaisilta 24 tunnin sisällä.