2 huoneen asunto 47 m² kaupungissa Vantaa

Neilikkatie 4 F, 01300, Vantaa, Tikkurila

Koko:
47 m2
Huoneet:
2 makuuhuonetta
Kohteen tyyppi:
Asunto
Rentolan vahvistama:
Kyllä
Kohdenumero:
90067

Neilikkatie 4 F


UUSI VUOSI, UUSI KOTI! Helmi- ja Maaliskuun vuokrat -50 %, kun aloitat sopimuksen 1.2.2022. Kampanjasopimuksen ensimmäinen mahdollinen irtisanomispäivä [PIILOTETTU] Lisäksi kampanjatarjous kaikille yksiön vuokraaville; 250€ kerta-alennus ensimmäisestä vuokrasta. (Kampanja ei vaadi sitoutumista). Huomioithan, että kampanjoita ei voi yhdistää.

As Oy Neilikkatie 4 A-F kokee muodonmuutoksen vuoden 2021 aikana, kun asuntojen pinnat, kylpyhuoneet ja keittiöt uusitaan nykypäivän vaatimuksia vastaaviksi.

Huomioithan, että osa ilmoituksen kuvista on havainnekuvia, eivätkä välttämättä täysin vastaa lopputulosta.

ABC- portaiden asunnot valmistuvat [PIILOTETTU] ja muuttamaan pääset vaikka samana päivänä. DEF-portaat valmistuvat 1.2.2022.

Lisätietoja korttelin kaikista asunnoista osoitteessa www.neilikkatie.fi.

Taloyhtiö sijaitsee hyvien yhteyksien varrella Tikkurilassa. Tikkurilan keskusta on kätevän kokoinen ja saanut viime vuosien aikana kasvojenkohotuksen uusine matkakeskuksineen, liikekeskuksineen, kävelykatuineen ja Kirjastopuistoineen. Junat vievät Kehärataa pitkin niin Helsinkiin kuin lentoasemalle, ja bussit liikennöivät eri puolille pääkaupunkiseutua. Autoilija käyttää hyväkseen läheistä Kehä kolmosta ja siirtyy sen kautta nopeasti yhtä hyvin Lahdenväylälle kuin Tuusulanväylälle. Tikkurila sijaitsee näiden kahden välissä. Lähellä sijaitsee myös Viertolan ja Peltolan koulut sekä Tikkurilan urheilupuisto.

Taloyhtiön yhteiset tilat ovat kellarivarasto, talosauna, pesutupa ja leikkipuisto. Taloyhtiöstä on mahdollista vuokrata myös autopaikka.

Vakuus 1kk vuokraa vastaava. Asunnoissa on huoneistokohtainen vesimaksu. Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen, sekä sitoutuu ottamaan kotivakuutuksen. Vuokraan sisältyy 10 M laajakaistayhteys. Laaja tupakointikielto: Tupakointi kielletty myös taloyhtiön yhteisillä piha-alueilla ja parvekkeilla. Lemmikkieläimet sallittu. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Kiinnostuitko? Jätäthän meille hakemuksen, käsittelemme sen yhden arkipäivän kuluessa. Mikäli voimme tarjota asuntoa, lähetämme asuntotarjouksen sähköpostitse. Hakemuksen jättäminen ei sido hakijaa mihinkään.

Onko sinulla kysyttävää tästä kohteesta? Ota yhteyttä suoraan vuokranantajaan tästä

Haluaisitko asettaa kiinteistösi vuokralle?

Luo ilmainen mainos ja vastaanota yhteydenottoja kiinnostuneilta vuokralaisilta 24 tunnin sisällä.