2 huoneen asunto 48 m² kaupungissa Vantaa

Neilikkatie 4 H, 01300, Vantaa, Tikkurila

Koko:
48 m2
Huoneet:
2 makuuhuonetta
Kohteen tyyppi:
Asunto
Rentolan vahvistama:
Kyllä
Kohdenumero:
71575

Neilikkatie 4 H


Tervetuloa malliasuntoesittelyyn keskiviikkona 20.10 kello [PIILOTETTU] ! Huomioithan, että nähtävillä on vain malliasunnot.

KAMPANJA OPISKELIJOILLE JA YLI 60-VUOTIAILLE! Uusiin vuokrasopimuksiin kaikille opiskelijoille ja yli 60-vuotiaille 250 €:n alennus ensimmäisen kuun vuokrasta, kun allekirjoitat sopimuksen Lokakuun aikana. (Sopimus aloitettava [PIILOTETTU] mennessä).

AVAJAISKAMPANJA! Uusiin vuokrasopimuksiin 2 viikkoa ilmaista asumisaikaa, kun sitoudut sopimukseen vähintään 6kk TAI 1kk ilmaista asumisaikaa, kun sitoudut vähintään 12kk. Vuokrasopimus tulee allekirjoittaa Lokakuun aikana (Sopimuksen aloitus [PIILOTETTU] mennessä).

Huomoithan, että kampanjoita ei voi yhdistää.

Asunnoista saatavilla myös rakennusaikaisia esittelyvideoita. Tiedustelut: [Piilotetut tiedot].

UUDISKOHDE. Tutustu kohteeseen osoitteessa www.neilikkatie.fi. Asunto Oy Vantaan Neilikkatie 4 G-H valmistuu [PIILOTETTU] Havainnekuvat ovat asunnoista G 41 (24m2) ja G 45 (39m2)

Taloyhtiö sijaitsee hyvien yhteyksien varrella Tikkurilan keskustassa. Junat vievät Kehärataa pitkin niin Helsinkiin kuin lentoasemalle, ja bussit liikennöivät eri puolille pääkaupunkiseutua. Autoilija käyttää hyväkseen läheistä Kehä kolmosta ja siirtyy sen kautta nopeasti yhtä hyvin Lahdenväylälle kuin Tuusulanväylälle. Tikkurila sijaitsee näiden kahden välissä. Lähellä sijaitsevat myös Viertolan ja Peltolan koulut, Tikkurilan urheilupuisto sekä Laurea-ammattikorkeakoulun Tikkurilan kampus.

Valmistuva talo on 8-kerroksinen kaksiportainen lamellitalo, jossa on viihtyisiä koteja kompakteista yksiöistä tilavampiin kolmioihin. Asunnoissa on lautaparkettilattia, keraaminen liesitaso, erillinen kalusteuuni, astianpesukone sekä jääkaappi-pakastin-yhdistelmä. Kylpyhuoneissa on tilavaraukset pyykinpesukoneelle sekä kondensoivalle kuivausrummulle. Taloyhtiöstä on erikseen varattavissa autohallipaikkoja. Hallipaikan hinta on 80 €/kk. Yhtiöstä löytyy myös asuntokohtaiset irtaimistovarastot, ulkoiluvälinevarasto, talopesula, kerhohuone sekä talosauna.

Vuokrasopimus on luonteeltaan toistaiseksi voimassa oleva, kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Vakuus 1kk vuokraa vastaava. Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen, sekä sitoutuu ottamaan kotivakuutuksen. Vuokraan sisältyy 10 M laajakaistayhteys. Taloyhtiössä laaja tupakointikielto: tupakointi kielletty myös taloyhtiön yhteisillä piha-alueilla ja parvekkeilla. Lemmikkieläimet sallittu.

Hakemuksen jättäminen ei vielä sido hakijaa mihinkään.

Lisätiedot ja tiedustelut Newsec Asuntovuokraus, puh. [PIILOTETTU] tai [Piilotetut tiedot].

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Katso kohteen esittelyvideo:

https://www.neilikkatie.fi/wp-content/uploads/2021/02/Neilikkatielle_G45.mp4

Onko sinulla kysyttävää tästä kohteesta? Ota yhteyttä suoraan vuokranantajaan tästä

Haluaisitko asettaa kiinteistösi vuokralle?

Luo ilmainen mainos ja vastaanota yhteydenottoja kiinnostuneilta vuokralaisilta 24 tunnin sisällä.

×

Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

Klikkaa tästä

Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

67% kodin löytäneistä on rekisteröinyt Vuokravahdin

KYLLÄ KIITOS - REKISTERÖI VUOKRAVAHTI
Odota hetki... Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

67% kodin löytäneistä on rekisteröinyt Vuokravahdin

KYLLÄ KIITOS - REKISTERÖI VUOKRAVAHTI
Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

67% kodin löytäneistä on rekisteröinyt Vuokravahdin

KYLLÄ KIITOS - REKISTERÖI VUOKRAVAHTI