3 huoneen asunto 67 m² kaupungissa Turku

Nuutintie 7 B, 20200, Turku, Kirstinpuisto

Koko:
67 m2
Huoneet:
3 makuuhuonetta
Kohteen tyyppi:
Asunto
Rentolan vahvistama:
Kyllä
Kohdenumero:
71608

Nuutintie 7 B


Tervetuloa malliasuntoesittelyyn keskiviikkona [PIILOTETTU] klo [PIILOTETTU] Huomioittehan, että esittelyssä ovat 1. kerroksen asunnot. UUDISKOHDE As Oy Turun Nuutintie 7 valmistuu [PIILOTETTU] Turun keskustan uudelle modernille Kirstinpuiston asuinalueelle. Vehreys, keskeinen sijainti, toimivat kulkuyhteydet sekä monipuoliset lähipalvelut takaavat viihtyisän asumisen Kirstinpuistossa.

Turun satama löytyy vain parin kilometrin päästä Kirstinpuistosta. Upeaan Ruissalon kansanpuistoon on vain muutama kilometri, missä pääset nauttimaan luonnon kauneudesta sekä mahtavista ulkoilumahdollisuuksista. Aurajokirantaan sekä Turun ydinkeskustaan on matkaa alle kaksi kilometriä.

Asuntojen pohjaratkaisut ovat suunniteltu huolella viihtyvyyttä ja helppoa asumista ajatellen. Asuinhuoneistojen lattiat ovat laminaattia ja kylpyhuoneet laatoitettuja. Keittiön varusteisiin kuuluvat kalusteuuni, induktioliesi, astianpesukone ja jääkaappipakastin. Kylpyhuoneista löytyy myös liitännät ja tilavaraukset pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle, 30m2 1h-asunnoissa ja 40,5m2 2h-asunnoissa on tilavaraukset vain pyykinpesukoneelle. Asuntojen parvekkeet ovat lasitettuja.

Asukkaiden yhteiskäytössä olevia tiloja ovat irtaimisto- ja ulkoiluvälinevarastot. Lisäksi yhteisleikkialue valmistuu loppuvuodesta 2022. Yhtiön autokatospaikat valmistuvat kohteen valmistuttua, mutta kaikki autokatospaikat ovat varattuina. Seuraavien autopaikkojen valmistuminen on vuosina 2024 sekä 2025. Ulkopaikat ovat vuokrattavissa 10/2024 sekä parkkitalon autopaikat 12/2025.

Toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus, jonka ensimmäinen mahdollinen irtisanomispäivä on 11 kk:n kuluttua sopimuksen alkamisesta. Vakuus 350€, huoneistokohtainen vesiennakkomaksu, joka tasataan kulutuksen mukaan. Vuokralainen tekee itse sähkösopimuksen ja sitoutuu ottamaan laajan kotivakuutuksen. Laaja tupakointikielto, tupakointi kielletty asuintiloissa, parvekkeella ja piha-alueella. Lemmikit sallittu. Vuokraan sisältyy 50M internetyhteys. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Kiinnostuitko? Jätäthän meille hakemuksen, käsittelemme sen yhden arkipäivän kuluessa. Mikäli voimme tarjota asuntoa, lähetämme asuntotarjouksen sähköpostitse. Asuntohakemus ja muut vapaat kohteemme löydät osoitteesta www.kodisto.fi. Lisätiedot ja tiedustelut Newsec Asuntovuokraus, p. [PIILOTETTU] tai [Piilotetut tiedot].

Onko sinulla kysyttävää tästä kohteesta? Ota yhteyttä suoraan vuokranantajaan tästä

Haluaisitko asettaa kiinteistösi vuokralle?

Luo ilmainen mainos ja vastaanota yhteydenottoja kiinnostuneilta vuokralaisilta 24 tunnin sisällä.

×

Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

Klikkaa tästä

Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

67% kodin löytäneistä on rekisteröinyt Vuokravahdin

KYLLÄ KIITOS - REKISTERÖI VUOKRAVAHTI
Odota hetki... Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

67% kodin löytäneistä on rekisteröinyt Vuokravahdin

KYLLÄ KIITOS - REKISTERÖI VUOKRAVAHTI
Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

67% kodin löytäneistä on rekisteröinyt Vuokravahdin

KYLLÄ KIITOS - REKISTERÖI VUOKRAVAHTI