2 huoneen asunto 50 m² kaupungissa Vantaa

Peltolantie 9 A, 01300, Vantaa, Viertola

Koko:
50 m2
Huoneet:
2 makuuhuonetta
Kohteen tyyppi:
Asunto
Rentolan vahvistama:
Kyllä
Kohdenumero:
83767

Peltolantie 9 A


UUDISKOHDE As Oy Vantaan Peltolan Tähti valmistuu 1.3.2022 Viertolaan Tikkurilan palveluiden ja sujuvien liikenneyhteyksien äärelle. Juna-asemalle on kilometrin kävelymatka ja lähimmät bussipysäkit n. 100 metrin päässä.

Kaksiportaisessa talossa on 1-4 h asuntoja kooltaan 25,5 – 84,5 m2. Asunnoissa on lasitettu parveke (pl. A1, jossa ranskalainen parveke). Asunnoissa on laminaattilattiat ja kylpyhuoneet on laatoitettu. Keittiöt on varustettu integroiduin kodinkonein; induktioliesi ja kalusteuuni, jää-pakastinkaappi (4 h asunnoissa erilliset jää- ja pakastinkaapit) sekä astianpesukone. Ikkunat on varustettu sälekaihtimin ja verhokiskoin. Kylpyhuoneissa on tilavaraus ja liitännät pyykinpesukoneelle sekä huoneiston sähköön liitetty mukavuuslattialämmitys. Huoneistokohtaiset irtaimistovarastot sijaitsevat asunnoissa.

A-portaan kylpyhuoneiden laatoitus on sävyltään beige ja allaslaatikosto väriltään ruskean harmaa. Keittiön välitilan laatoitus ja työtaso ovat valkoiset, kalusteet sävyltään beigen harmaat.

B-portaan kylpyhuoneiden seinät on laatoitettu valkoisella ja allasseinällä on tehosteena marmorikuvioitua laattaa. Lattian laatoitus on sävyltään beige-harmaa ja allaslaatikosto valkoinen. Keittiön kalusteet ja välitila ovat valkoiset ja työtaso musta.

Taloyhtiössä on sauna, kuivaushuone sekä lastenvaunu- ja ulkoiluvälinevarasto. Sisäpihalla on viihtyisä oleskelupihakansi sekä leikkipaikka. Erikseen vuokrattavissa rajallinen määrä lämmitystolpallisia autopaikkoja (20-40 €/kk).

Toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus, jonka ensimmäinen mahdollinen irtisanomispäivä on 11 kk:n kuluttua sopimuksen alkamisesta. Vakuus 1 kuukauden vuokran suuruinen. Huoneistokohtainen vesimaksu. Taloyhtiö on kokonaan savuton, tupakointi kielletty huoneistojen lisäksi myös parvekkeilla ja piha-alueella. Lemmikit sallittu. Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen ja sitoutuu ottamaan kotivakuutuksen. Vuokraan sisältyy 10M taloyhtiölaajakaista. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Kiinnostuitko? Jätäthän meille hakemuksen, käsittelemme sen yhden arkipäivän kuluessa. Mikäli voimme tarjota asuntoa, lähetämme asuntotarjouksen sähköpostitse. Asuntohakemus sekä muut vapaat kohteet löytyvät osoitteesta www.kodisto.fi. Lisätiedot ja tiedustelut Newsec Kodisto Asuntovuokraus, puh. [PIILOTETTU] tai [Piilotetut tiedot].

Onko sinulla kysyttävää tästä kohteesta? Ota yhteyttä suoraan vuokranantajaan tästä

Haluaisitko asettaa kiinteistösi vuokralle?

Luo ilmainen mainos ja vastaanota yhteydenottoja kiinnostuneilta vuokralaisilta 24 tunnin sisällä.