1 huoneen asunto 30 m² kaupungissa Vantaa

Perintötie 4c A, 01510, Vantaa, Veromies

Koko:
30 m2
Huoneet:
1 makuuhuone
Kohteen tyyppi:
Asunto
Rentolan vahvistama:
Kyllä
Kohdenumero:
77450

Perintötie 4c A


KAMPANJA: kuukausi ilmaista asumisaikaa, kun sopimus alkaa viimeistään 1.2.2022! Kampanja koskee uusia sopimuksia.

UUDISKOHDE Asunto Oy Vantaan Pilotti on valmistunut uudelle asuinalueelle Vantaan Veromieheen tammikuussa 2022. Kohde sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella aivan Kehä III ja lentokentän tuntumassa. Lisäksi alle kilometrin säteellä sijaitsevat muun muassa Kauppakeskus Jumbon ja Flamingon päivittäispalvelut.

Kyseessä on hissillinen 8-kerroksinen asuinkerrostalo. Irtaimistovarastot sijaitsevat asuinrakennuksen 1. kerroksessa. Asunnoissa on laadukkaat pintamateriaalit, kuten laminaattilattia ja pesuhuoneessa laatoitus. Pesuhuoneessa on myös mukavuuslattialämmitys. Lattialämmityksen sähkönkulutus ohjataan huoneiston mittariin. Keittiön varusteluun kuuluvat astianpesukone, induktioliesi, kalusteuuni sekä jääpakastinkaappi. Asunnoissa ovat joko lasitetut parvekkeet tai ranskalaiset parvekkeet. Ikkunoissa on sälekaihtimet. Rakennuksessa on huoneistokohtainen, lämmön talteenotolla varustettu koneellinen tulo-poisto-ilmanvaihto. Huoneistokohtaiset ilmanvaihtokoneet sijaitsevat asuntojen pesuhuoneissa. Autopaikat sijaitsevat viereisen tontin pysäköintilaitoksessa ja ovat vuokrattavissa erikseen.

Vuokrasopimus tehdään toistaiseksi voimassa olevaksi, ensimmäinen mahdollinen irtisanomisaika on 11 kuukauden kuluttua vuokrasopimuksen alkamisesta. Vakuus 1 kk vuokraa vastaava summa, vesimaksu on 20€/hlö/kk. Kohteessa on laaja tupakointikielto, tupakointi on kielletty huoneistoissa, parvekkeilla ja yleisissä tiloissa. Lemmikit sallittu, vuokraan sisältyy 50Mb internetyhteys. Energialuokka B. Vuokralainen tekee itse sähkösopimuksen ja sitoutuu ottamaan laajan kotivakuutuksen, sekä pitämään sen voimassa koko vuokrasuhteen ajan. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Kiinnostuitko? Jätäthän meille hakemuksen, käsittelemme sen yhden arkipäivän kuluessa. Mikäli voimme tarjota asuntoa, lähetämme asuntotarjouksen sähköpostitse, jonka jälkeen asuntoon on mahdollisuus käydä tutustumassa.

Lisätiedot: [Piilotetut tiedot] tai puh. [PIILOTETTU]

Onko sinulla kysyttävää tästä kohteesta? Ota yhteyttä suoraan vuokranantajaan tästä

Haluaisitko asettaa kiinteistösi vuokralle?

Luo ilmainen mainos ja vastaanota yhteydenottoja kiinnostuneilta vuokralaisilta 24 tunnin sisällä.