74 m² yksiö kaupungissa Tampere

Piettasenkatu 38, 33580, Tampere, Linnainmaa

Koko:
74 m2
Huoneet:
3 makuuhuonetta
Kohteen tyyppi:
Yksiö
Vapautuu:
17 Feb
Rentolan vahvistama:
Kyllä
Kohdenumero:
5684

Piettasenkatu 38


Viehättävässä kerrostaloyhtiö Piettasenkatu 38:ssa on 48 asumisoikeusasuntoa, jotka vastaavat hyvin jokaisen asukkaan tilantarpeisiin. Kodikas taloyhtiö on rakennettu vuonna 2000 ja kaikkiin koteihin kuuluu sauna ja parveke. Lemmikkieläimet ovat tervetulleita asuntoihimme.

Rauhallisen miljöön ansiosta asuminen soveltuu hyvin myös perheille. Näppärät yksiöt, kotoisat kaksiot, ja tilavat kolmiot ovat kaikki laadukkaita ja pohjaratkaisultaan toimivia. Aivan taloyhtiön vierestä löydät kattavat palvelut Linnainmaan kauppakeskittymästä. Alueella myös päiväkoti ja koulu. Oiva sijainti mahdollistaa kulkusi tehokkaasti kulkevilla bussiyhteyksillä vaikkapa keskustaan. Autoilijankin on ketterä päästä kulkemaan työmatkojaan. Pistokkeellisia autopaikkoja on 38. Tule viihtymään luonnonläheiselle asuinalueelle!

Tupakointi on kielletty myös parvekkeilla 1.9.2020 jälkeen tehdyillä sopimuksilla.

Onko sinulla kysyttävää asunnosta? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme [PIILOTETTU] Soittoaika arkisin klo 8–20 ja lauantaisin klo 10–16.
Puhelun hinta lankapuhelimesta 8,35 snt / puhelu + 16,69 snt / minuutti (sis. alv 24 %). Matkapuhelimesta soittaessa 8,35 snt / puhelu + 16,69 snt / minuutti (sis. alv 24 %). Muutostyö: 682 euroa. Asukkaan teettämä parvekelasitus, jolla 10 vuoden kuoleentumisaika alkaen [PIILOTETTU]

Onko sinulla kysyttävää tästä kohteesta? Ota yhteyttä suoraan vuokranantajaan tästä

Haluaisitko asettaa kiinteistösi vuokralle?

Luo ilmainen mainos ja vastaanota yhteydenottoja kiinnostuneilta vuokralaisilta 24 tunnin sisällä.