ad
Fi

36 m² yksiö kaupungissa Tampere

Porkkanakuja 4, 33300, Tampere, Rahola

Budjettiystävällinen: Hinta on alle keskimääräisen markkinahinnan

424 €
424 €
424 €
Tämän kiinteistön hinnoittelu on selvästi alle keskimääräisen markkinahinnan, mikä tarjoaa poikkeuksellista vastinetta budjetillesi.
Pinta-ala:
36 m2
Makuuhuoneet:
2 makuuhuonetta
Kohteen tyyppi:
Yksiö
Vapautuu:
Nyt
Rentolan vahvistama:
Kyllä
Kohdenumero:
4731218

Porkkanakuja 4


Vuonna 2002 rakennettuun taloyhtiöön kuuluu 47 saunallista asumisoikeusasuntoa yksiöistä nelikoihin. Kerrostalo on osoitteella Pukkisaarenkatu 2 ja luhtitalo Porkkanakuja 4. Pihapiiri on suojaisa soveltuen myös lapsiperheille. Kotisi välittömässä läheisyydessä on ruokakauppa, apteekki, päiväkoti ja bussipysäkki. Raholan hyvät ulkoilumaastot mm Mustavuori ja järven läheisyys houkuttelevat ulkoilemaan ja nauttimaan vehreistä maisemista. Nokiantien varrelta hyvät kulkuyhteydet Nokian suuntaan ja Tampereen keskustaan myös bussilla. Jokaisella huoneistolla on varastotila ja kerrostalon A-rapussa on pesutupa ja kuivaushuone. Autopaikat toteutettu katoksina (25 €/kk) ja tolppapaikkoina (15 €/kk).
Vesiennakko 20 eur/kk/hlö, tasaus mittauksen mukaan. 50 MT -nettiyhteys sisältyy vuokraan. Lemmikit ovat tervetulleita asuntoihimme.
• Huomioithan nämä:
- Tarvitset hakemusta varten järjestysnumeron kunnasta, josta haet asuntoa. Asuntoa tarjotaan numerojärjestyksen mukaan.
- tupakointi on kielletty asunnossa ja myös parvekkeella 1.9.2020 jälkeen tehdyillä sopimuksilla.
Kiinnostuitko? Täytä hakemus, niin olemme sinuun yhteydessä, mikäli voimme tarjota hakemustasi ja järjestysnumeroasi vastaavaa asuntoa. Pääset katsomaan asuntoa, kun olet saanut tarjouksen. Hakemus tai tarjous ei sido vielä mihinkään, vaan voit päättää asunnon ottamisesta nähtyäsi asunnon. Asumisoikeusasuntojen irtisanomisaika on 3 kuukautta.
Tätä asuntoa välittää YH Kodit Oy.


Onko sinulla kysyttävää tästä kohteesta? Ota yhteyttä suoraan vuokranantajaan täältä

Tietoa tästä kohteetsa


Kohteen tyyppi: Yksiö

Kaupunki: Tampere

Makuuhuoneet: 2

Pinta-ala: 36 m2

Hinta: 424 €

Vuokravakuus 424 €

Vapautuu: 2023-02-03

Lemmikit sallittu: Kyllä

Hinta neliömmetriltä: 11 €

ad

Etsitkö halpaa yksiöt paikasta Tampere?