Ad

4 huoneen asunto 90 m² kaupungissa Tampere

Punajuurikuja 1, 33300, Tampere, Rahola

Koko:
90 m2
Huoneet:
4 makuuhuonetta
Kohteen tyyppi:
Asunto
Vapautuu:
03 Aug
Rentolan vahvistama:
Kyllä
Kohdenumero:
916352

Punajuurikuja 1


Raholan Punajuurikuja 1 on avaraa tilaa ja asumismukavuutta arvostaville oiva valinta. Kauniin rivitaloyhtiön välittömässä läheisyydessä on ruokakauppa, apteekki, päiväkoti ja bussipysäkki. Vuonna 2002 rakennettuun taloyhtiöön kuuluu 16 saunallista asumisoikeusasuntoa, jotka ovat tilavia kolmioita ja neljän huoneen asuntoja. Kaikki asunnot ovat nykyaikaisia ja suunniteltu pohjaratkaisultaan toimivaksi jokaisen asukkaan tarpeeseen.

Rauhallinen alue sopii hyvin lapsille. Raholan hyvät ulkoilumaastot ja järven läheisyys houkuttelevat asukkaita ulkoilemaan. Parin minuutin kävelymatkan päästä löydät matonpesupaikan ja uimarannan. Nokiantien varrelta hyvät kulkuyhteydet niin Nokian suuntaan kuin Tampereen keskustaan!

Asunnoissa on runsaasti säilytystilaa; vaatehuone, takapihan kylmä varasto sekä autokatoksen yhteydessä erotettu lukollinen säilytystila. Lisäksi väestösuojatilassa jokaiselle asunnolle lämmin irtaimistovarastokoppi.

Vesi laskutetaan huoneistokohtaisen vedenkulutuksen mukaan. Tasaus tehdään vähintään kerran vuodessa. Lemmikkieläimet ovat tervetulleita asuntoihimme.

Tupakointi on kielletty myös parvekkeilla ja terasseilla 1.9.2020 jälkeen tehdyillä sopimuksilla.

Onko sinulla kysyttävää asunnosta? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme [PIILOTETTU] Soittoaika arkisin klo 8–20 ja lauantaisin klo 10–16.
Puhelun hinta lankapuhelimesta 8,35 snt / puhelu + 16,69 snt / minuutti (sis. alv 24 %). Matkapuhelimesta soittaessa 8,35 snt / puhelu + 16,69 snt / minuutti (sis. alv 24 %).

Onko sinulla kysyttävää tästä kohteesta? Ota yhteyttä suoraan vuokranantajaan tästä
Ad

Haluaisitko asettaa kiinteistösi vuokralle?

Luo ilmainen mainos ja vastaanota yhteydenottoja kiinnostuneilta vuokralaisilta 24 tunnin sisällä.