2 huoneen asunto 39 m² kaupungissa Tampere

Rantatie 29 A, 33250, Tampere, Santalahti

Koko:
39 m2
Huoneet:
2 makuuhuonetta
Kohteen tyyppi:
Asunto
Rentolan vahvistama:
Kyllä
Kohdenumero:
90484

Rantatie 29 A


UUDISKOHDE! Vanhan teollisuusalueen paikalle Näsijärven rannalle 1.2.2022 valmistuva As Oy Tampereen Rantatie 29 mahdollistaa kaupunkiasumisen veden äärellä. Uniikki miljöö sekä modernit asunnot tarjoavat huoletonta ja viihtyisää asumista upeissa järvimaisemissa ja keskustaankin on matkaa vain 2,5 km. Santalahden asuinalueen on arvioitu valmistuvan vuoteen 2025 mennessä.

Yhdeksänkerroksinen yhtiö koostuu 61 asunnosta. Huoneistot ovat yksiöitä, kaksioita ja kolmioita, kooltaan 25,5 m2-70 m2. Asuntojen materiaalivalinnat ovat ajattoman vaaleat. Lattiapinnat ovat laminaattia, seinät maalattu ja kylpyhuoneet laatoitettu. Keittiöiden varusteluun kuuluvat kalusteuuni (yksiöissä keraaminen lattialiesi) ja induktioliesi sekä jääkaappipakastin. Kolmioissa on 60 cm leveä astianpesukone ja yksiöissä ja kaksioissa 45 cm leveä astianpesukone. Kylpyhuoneissa on liitäntä pyykinpesukoneelle ja tilavaraus myös kuivausrummulle. Jokaiselle huoneistolle kuuluu oma irtaimistovarasto.

Yhtiön yhteisiin tiloihin kuuluu ulkoiluvälinevarasto. Lisäksi talon 7. kerroksessa sijaitsee hulppea yhteiskäyttöterassi järvimaisemilla. Yhtiössä on vuokrattavissa 21 autohallipaikkaa pihakannen alla olevasta pysäköintilaitoksesta hintaan 75 €/kk.

Toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus, jonka ensimmäinen mahdollinen irtisanomispäivä on 11 kk:n kuluttua sopimuksen alkamisesta. Vakuus 350 €, huoneistokohtainen vesiennakkomaksu, joka tasataan kulutuksen mukaan. Vuokralainen tekee itse sähkösopimuksen ja sitoutuu ottamaan laajan kotivakuutuksen. Laaja tupakointikielto, tupakointi kielletty asuintiloissa, parvekkeella ja piha-alueella. Lemmikit sallittu. Vuokraan sisältyy 50M internetyhteys. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Kiinnostuitko? Jätäthän meille hakemuksen, käsittelemme sen yhden arkipäivän kuluessa. Mikäli voimme tarjota asuntoa, lähetämme asuntotarjouksen sähköpostitse. Asuntohakemus ja muut vapaat kohteemme löydät osoitteesta www.kodisto.fi. Lisätiedot ja tiedustelut Newsec Asuntovuokraus, puh. [PIILOTETTU] tai [Piilotetut tiedot]

Onko sinulla kysyttävää tästä kohteesta? Ota yhteyttä suoraan vuokranantajaan tästä

Haluaisitko asettaa kiinteistösi vuokralle?

Luo ilmainen mainos ja vastaanota yhteydenottoja kiinnostuneilta vuokralaisilta 24 tunnin sisällä.