64 m² yksiö kaupungissa Helsinki

Retkeilijänkatu 15, 00980, Helsinki, Rastila

Koko:
64 m2
Huoneet:
3 makuuhuonetta
Kohteen tyyppi:
Yksiö
Vapautuu:
25 Jan
Rentolan vahvistama:
Kyllä
Kohdenumero:
37

Retkeilijänkatu 15


Upea kolmio, jossa yhdistyvät loistava sijainti metron läheisyydessä sekä toimiva pohjaratkaisu.

Fiksusti suunnitellussa pohjaratkaisussa asuinmukavuutta lisäävät molemmissa makuuhuoneessa sijaitsevat isot vaatekaapit, tilava kylpyhuone sekä oma parveke.

Miltä kuulostaisi uusi, valoa tulviva koti, joka sijaitsee sekä lähellä luontoa että pääkaupunkiseudun vilskettä? Rastilaan on valmistunut joulukuun lopussa 2020 kahdeksan kerroksinen As Oy Helsingin Retkeilijänkatu 15 pitäen sisällään 88 modernia vuokra-asuntoa. Asunnot ovat kooltaan 28m2 yksiöistä aina 89m2 neliöihin, joten tarjolla on monipuolisesti vaihtoehtoja erilaisiin elämäntilanteisiin.

Tyylikkäät materiaaliratkaisut ja kodinkoneet ovat suunniteltu täyttämään modernin asumisen tarpeet. Värimaailma asuntojen pintamateriaaleissa on skandinaavinen, vaalea ja harmaa, joten asunnot on helppo sisustaa moneen makuun sopiviksi. Kaikissa asunnoissa on sälekaihtimet Oheisesta linkistä pääset sukeltamaan malliasunnon virtuaaliesittelyyn
https://www.unrealer.com/listings/zRTm4daZJbQ

Asukkaiden käytössä on veloituksetta talon sauna, pesula sekä kuivaushuone. Talon yhteiskäyttöauton voi varata pientä korvausta vastaan kauppa – tai mökkireissua varten. Talosta löytyy tilavat, yhteiset varastotilat pyörien ja ulkoiluvälineiden säilyttämiseen. Sisäpihalla on viihtyisä sisäpiha leikki- ja oleskelualueineen.

Mikäli sinulla on oma auto, pysäköintihallista on mahdollista vuokrata pysäköintipaikka 90 €:n ja pihalta 30 €:n hintaan joustavasti Taskuparkki sovelluksen kautta https://taskuparkki.fi/ .

Rastila on loistava asuinpaikka sekä nuorelle ja aktiiviselle yksinasujalle, että rauhaa ja käytännöllisyyttä arvostavalle perheelliselle. Alue on lähellä työpaikkoja, luontoa, harrastusmahdollisuuksia ja kulttuurikohteita. Kaupunginosasta löytyy läheltä tärkeimmät palvelut, kuten koulut, päiväkodit ja päivittäistavarakaupat ja metroasemalle on vain 5 minuutin kävelymatka. Metrolla pääset Itäkeskukseen 5 minuutissa ja Helsingin keskustaan 20 minuutissa.

Telian internetyhteys sisältyy vuokraan ja toivotamme lemmikit tervetulleiksi. Taloyhtiö on täysin savuton joten tupakointi asunnoissa ja parvekkeilla on kielletty.

Vuokraa heti - palvelumme avulla pääset solmimaan vuokrasopimuksen välittömästi haluamaasi asuntoon.

Vuokrasopimuksen allekirjoitus tapahtuu kätevästi verkkopankkitunnuksilla.

Vuokraa Heti – palvelun kautta asunnot vuokrataan kuvien perusteella ilman asuntoesittelyä. Mikäli toivot asuntoesittelyä jätäthän meille asuntohakemuksen ja olemme sinuun yhteydessä.

Lue lisää Vuokraa heti -palvelustamme ja vuokrausehdoista täältä:

https://info.avara.fi/vuokraa-heti-palvelu

Tiesitkö, että Avaran kotisivuilta löytyvät vastaukset meiltä useimmin kysyttyihin kysymyksiin:
www.avara.fi/asukkaille#usein-kysytyt-kysymykset

Onko sinulla kysyttävää tästä kohteesta? Ota yhteyttä suoraan vuokranantajaan tästä

Haluaisitko asettaa kiinteistösi vuokralle?

Luo ilmainen mainos ja vastaanota yhteydenottoja kiinnostuneilta vuokralaisilta 24 tunnin sisällä.