ad

2 huoneen asunto 45 m² kaupungissa Vantaa

D46, Solkikuja 4, 01600, Vantaa

Koko:
45 m2
Huoneet:
Kohteen tyyppi:
Rentola vahvistama:
Kyllä
Kohdenumero:
82080

Solkikuja 4, Vantaa


Nyt vapaana mukavan kokoinen kaksio saunalla, neliöt ovat tehokkaat ja hyvin suunnitellut. Saunan lämmöstä pääset nauttimaan, kuinka parhaiten aikataulut itselle sopiikaan.

(asunnon kuvat tulossa myöhemmin, nyt muutama kuva ko. asunnosta)

Ja uutena mukavana yllätyksenä uudelle asukkaalle on, että voi valita maalatun korosteseinän toiveen mukaisesti neljästä värivaihtoehdosta haluttuun seinään olohuoneessa tai makuuhuoneessa.

Asuntoa vuokraa Colliers Finland Oy/Sirpa Parviainen p. [PIILOTETTU] tai [Piilotetut tiedot]

Monien mahdollisuuksien Myyrmäen alue, jossa Solkikuja 4 sijaitsee. Kulttuurin ja katutaiteen kehto, urheilijan paratiisi ja viheralueiden runsaus täyttää Myyrmäen suosittua aluetta.

Asuntojen koot ovat 44,0 m2 - 92,0 m2 ja huoneistotyypeiltään 1h+tk+s - 4h+k+s. Kaikissa asunnoissa on parveke tai terassi sekä oma sauna. Keittiön varustukseen kuuluu mm. astianpesukone.

Vuokraan sisältyy 10M laajakaistayhteys. Vesimaksu 20 €/hlö/kk. Vakuus uusiin sopimuksiin 250 €.

Päiväkoteja ja kouluja löytyy useita alueelta. Kouluista mainittuna löytyy perusopetusta suomeksi ja ruotsiksi korkeakoulutukseen asti ammattikorkeakoulu Metropolialla. Alueelta löytyy juna- ja linja-auto asemat josta esim. bussilla erittäin hyvät yhteydet eri puolelle pääkaupunkiseutua ja junalla vain noin 20min Helsingin keskustaan. Kauppakeskuksia löytyy 3 aivan lähistöltä Myyrmanni, Isomyyri ja Myyrinpuhos. Ja läheltä löytyy myös hyvät urheilu- ja ulkoilumahdollisuudet, vinkkinä valaistu kuntorata, jotta illan hämärtyessäkin pääset ulkoilemaan.

Asukkaiden yhteisiä tiloja ovat kuivaushuone, ulkoiluväline - ja lastenvaunuvarasto ja irtaimistovarasto. Pihalta löytyy lapsille viihtyisä ja suojaisa leikkipaikka.

Huoneistossa, parvekkeella ja yleisissä sisätiloissa on tupakointi kielletty. Tarkistamme hakijoiden luottotiedot. Lemmikit on sallittu. Täytä asuntohakemus www.colliersasunnot.com sivuilta


ad

Haluaisitko asettaa kiinteistösi vuokralle?

Luo ilmainen mainos ja vastaanota yhteydenottoja kiinnostuneilta vuokralaisilta 24 tunnin sisällä.