ad

3 huoneen asunto 61 m² kaupungissa Kuopio

C 27, Sompatie 5 C 27, 70200, Kuopio

Koko:
61 m2
Huoneet:
Kohteen tyyppi:
Rentola vahvistama:
Kyllä
Kohdenumero:
58596

Sompatie 5 C 27, Kuopio


Viihtyisä läpitalon kolmio, jossa on oma sauna ja parveke. Tähän kotiin toivotamme tervetulleiksi myös lemmikit. Tupakointi on kielletty asunnossa ja parvekkeella. Vesimaksu peritään todellisen kulutuksen mukaan- jälkikäteen. Vuokralainen tekee itse sähkösopimuksen. Vuokrasopimus tehdään toistaiseksi voimassaolevaksi, jolloin ensimmäinen irtisanomispäivä on 5 kuukauden päässä sopimuksen alkamisesta. Irtisanomisaika on kalenterikuukauden mittainen. Vuokraa tarkistetaan vuosittain Luottotiedot tarkistetaan.

Kerrostalo sijaitsee Puijonlaaksossa ja se on peruskorjattu v. 2009.
Puijonlaakson palvelut ovat kattavat; mm. kauppa, apteekki, päiväkodit, alakoulu, kirjasto ja terveydenhoitopalvelut löytyvät alueelta.
Puijon alueen ulkoilureiteille on matkaa alle kilometri. Siellä voit mm.marjastaa ja sienestää, harrastaa frisbeegolfia, retkeillä nuotiopaikalle ja talvisin aluella on loistavat hiihtoladut. Unohtamatta Kuopion maamerkkiä - Puijon tornia, jonka näköalapaikolta voit ihastella maisemia.
Lähituntumassa ovat mm. Savon ammattiopiston matkailu- ja ravitsemisalan koulutusyksikkö ja Kuopion yliopistollinen sairaala.


ad

Haluaisitko asettaa kiinteistösi vuokralle?

Luo ilmainen mainos ja vastaanota yhteydenottoja kiinnostuneilta vuokralaisilta 24 tunnin sisällä.