2 huoneen asunto 60 m² kaupungissa Jyväskylä

Tahvosentie 22 A, 40520, Jyväskylä, Kuokkala

Koko:
60 m2
Huoneet:
2 makuuhuonetta
Kohteen tyyppi:
Asunto
Rentolan vahvistama:
Kyllä
Kohdenumero:
72312

Tahvosentie 22 A


As Oy Jokivarren Ranta sijaitsee suositulla Kuokkalan alueella, Jokivarressa. Alueella on muutaman kilometrin säteellä kaikki tarvittavat palvelut valmiina ja keskustaankin pääsee vain noin 15 minuutissa. Vieressä vuoden 2014 asuntomessualue. Luonnonläheisellä alueella on loistavat ulkoilumaastot, suosittu Rantaraitti kiertää kauniin Jyväsjärven. Tiiliverhoiltu ja valkoiseksi rapattu talo istuu mainiosti ympäröivään luontoon. Huoneistonkin materiaalit ovat valittu huolella: lattiapinnoissa on lautapuuparketit, eteisessä ja kylpyhuonetiloissa keraamiset laatat. Kodin sydämestä, keittiöstä löytyy keraaminen liesi ja erillisuuni, jääkaappipakastin sekä astianpesukone. Kaiken kruunaa lasitettu parveke, oma sauna ja upea näkymä Jyväsjärvelle. Asunnossa on runsaasti säilytystilaa ja lisäksi huoneistokohtainen verkkokellari.

Toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus, 1 kk vuokraa vastaava vakuus. 10 M laajakaistayhteys sisältyy vuokraan. Huoneistokohtainen vesimaksu. Muita ehtoja: tupakointi huoneistossa kielletty, kotivakuutus pakollinen, lemmikkieläimet sallittu.

Kiinnostuitko? Jätäthän meille hakemuksen, käsittelemme sen yhden arkipäivän kuluessa. Mikäli voimme tarjota asuntoa, lähetämme asuntotarjouksen sähköpostitse, jonka jälkeen asuntoon on mahdollisuus käydä tutustumassa.

Lisätietoja asunnoista Newsec Asuntovuokraus p. [PIILOTETTU] tai [Piilotetut tiedot]

Onko sinulla kysyttävää tästä kohteesta? Ota yhteyttä suoraan vuokranantajaan tästä

Haluaisitko asettaa kiinteistösi vuokralle?

Luo ilmainen mainos ja vastaanota yhteydenottoja kiinnostuneilta vuokralaisilta 24 tunnin sisällä.