Fi

37 m² yksiö kaupungissa Turku

Tiililinnankatu 4, 20100, Turku, Keskustan alue

Koko:
37 m2
Huoneet:
2 makuuhuonetta
Kohteen tyyppi:
Yksiö
Vapautuu:
01 Feb
Rentolan vahvistama:
Kyllä
Kohdenumero:
77293

Tiililinnankatu 4


Turun Kakolanmäen uudet vuokrakodit valmistuvat Kakolan Keitaan kaupunkikortteliin, osoitteeseen Tiililinnankatu 4 A. Kuusikerroksiseen taloon kuuluu yhteensä 50 asuntoa, joiden koot vaihtelevat 27-neliöisistä yksiöistä 54,5-neliöiseen kolmioon. Kakolanmäki on uusi ja uniikki alue, jossa yhdistyvät mielenkiintoinen historia ja trendikäs elämänmeno kahviloineen, leipomoineen sekä pienpanimoineen. Vanhaan vankilaan rakennettu lifestyle-hotelli ja lähitulevaisuudessa avattava Kakola Spa ovat alueen vetonauloja aina ulkomaan vierailijoita myöten. Vuokrakoti Kakolanmäellä on aitiopaikka inspiroivaan kaupunkielämään, jota värittävät taidegalleriat, teatterit, ravintolat, erikoisliikkeet ja Aurajokirannan eloisat kesäkuukaudet. Erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet ja palvelujen läheisyys varmistavat sujuvan arjen. Alueen lähellä on myös Föri, jonka kyydissä pääsee kätevästi joen toiselle puolelle.

Tiililinnankatu 4A kohoaa rinteeseen rakentuvan korttelin keskiöön. Rakennuksen julkisivu suuntaa vanhan vankilan muureille, kun taas puistomaisen sisäpihan puolella voi aistia Aurajoen läheisyyden. Kaikissa korttelipihalle avautuvissa kodeissa sekä Kakolanmäen puoleen avautuvissa kulmahuoneistoissa on lasitettu parveke

Jokaisen asunnon keittiössä on tyylikkäät kiintokalusteet ja tilavaraus mikroaaltouunille. Lisäksi sen perusvarusteluun kuuluvat muassa astianpesukone, keraaminen keittotaso ja kylmälaitteet. Kaikkialla kodissa aina märkätiloja myöten on vesikiertoinen lattialämmitys. Asuntoon kuuluva irtaimistovarasto sekä taloyhtiön kuivaushuone helpottavat asumisen arkea.
Taloyhtiölle on varattu yhteensä 26 autohallipaikkaa korttelin alle sijoittuvasta autohallista. Autohallipaikka 90 eur/kk.

Kohde on savuton, tupakointi on kielletty myös parvekkeilla. Lemmikkieläimet ovat tervetulleita. Vesi laskutetaan huoneistokohtaisen vedenkulutuksen mukaan. Tasaus tehdään vähintään kerran vuodessa.

Esittely 7.12 klo. [PIILOTETTU] Kulku esittelyyn Tiililinnankadun kautta.

Onko sinulla kysyttävää tästä kohteesta? Ota yhteyttä suoraan vuokranantajaan tästä

Haluaisitko asettaa kiinteistösi vuokralle?

Luo ilmainen mainos ja vastaanota yhteydenottoja kiinnostuneilta vuokralaisilta 24 tunnin sisällä.

×

Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

Klikkaa tästä

Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

67% kodin löytäneistä on rekisteröinyt Vuokravahdin

KYLLÄ KIITOS - REKISTERÖI VUOKRAVAHTI
Odota hetki... Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

67% kodin löytäneistä on rekisteröinyt Vuokravahdin

KYLLÄ KIITOS - REKISTERÖI VUOKRAVAHTI
Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

67% kodin löytäneistä on rekisteröinyt Vuokravahdin

KYLLÄ KIITOS - REKISTERÖI VUOKRAVAHTI