1 huoneen asunto 34 m² kaupungissa Tampere

A4, Turtolankatu 2 A 4, 33710, Tampere

Koko:
34 m2
Huoneet:
1 makuuhuone
Kohteen tyyppi:
Asunto
Rentolan vahvistama:
Kyllä
Kohdenumero:
82276

Turtolankatu 2 A 4, Tampere


Tässä pienessä mutta kodikkaassa kaksiossa on tupakeittiö, makuuhuone, vaatehuone ja kylpyhuone. Lisäksi siinä on ihana lasitettu parveke. Asunto sopii hyvin pariskunnille tai yksinasujille. Kaikki materiaalit ovat laadukkaita ja kestäviä: keittiössä ilahduttaa laadukas keraaminen liesi, lattiat ovat vinyylikorkkia ja kylpyhuone on kokonaan kaakeloitu. Vesimaksu peritään erikseen kulutuksen mukaan ja vuokralainen tekee itse sähkösopimuksen. Tupakointi on kielletty asunnossa ja parvekkeella. Vuokrasopimus tehdään toistaiseksi voimassaolevaksi, jolloin ensimmäinen irtisanomispäivä on 5 kuukauden päässä sopimuksen alkamisesta. Irtisanomisaika on kalenterikuukauden mittainen. Vuokraa tarkistetaan vuosittain 1. tammikuuta. Mahdollinen korotus on sidottu elinkustannusindeksiin. Luottotiedot tarkistetaan.

Turtolassa lasitettuja parvekkeellisia näppäränkokoisia asuntoja. Mikäli haluat asua uudessa laadukkaasti rakennetussa kodissa, tässä on tilaisuutesi! Tässä asunnossa on kauniit vinyylikorkkilattiat ja maalatut seinät. Asumismukavuutta tuo myös lasitettu parveke jossa voit nauttia kiireettömästi aamukahvit.

Asukkaat saavat käyttöönsä talon oman SmartPost-pakettiautomaatin, jonka avulla onnistuvat niin verkko-ostosten ja muiden pakettien vastaanottaminen kuin lähettäminenkin.

Kruunuasunnot Oy:lle joulukuussa 2019 valmistuneessa kiinteistössä on asuntoja aina yksiöistä saunallisiin kolmioihin asti. Kiinteistö sijaitsee Turtolan liikekeskuksen ja Messukylän Golf-kentän välittömässä läheisyydessä. Kohteesta on nopeat kulkuyhteydet Tampereen keskustaan n 6 km.

Asunnot on rakennettu elinkaariesteettömiksi, mikä mahdollistaa pitkäaikaisen asumisen. Kodista ei tarvitse muuttaa pois ikääntymisen tai toimintakyvyn heikkenemisen vuoksi, sillä asuntojen varustelua pystytään muuntamaan eri tarpeisiin. Pitkäaikaisen asumisen lisäksi kohteessa arvostetaan ympäristöystävällisyyttä. Talon katolle on asennettu aurinkopaneelit, jotka tuottavat vihreää sähköä.

Kiinnostuitko? Täytä pikaisesti sähköinen asuntohakemus, linkin löydät lisätiedoista. Ja olet kenties lähempänä muuttoa uuteen kotiin!

Onko sinulla kysyttävää tästä kohteesta? Ota yhteyttä suoraan vuokranantajaan tästä

Haluaisitko asettaa kiinteistösi vuokralle?

Luo ilmainen mainos ja vastaanota yhteydenottoja kiinnostuneilta vuokralaisilta 24 tunnin sisällä.