1 huoneen asunto 34 m² kaupungissa Tampere

Tutkijankatu 8 A, 33720, Tampere, Hervanta

Koko:
34 m2
Huoneet:
1 makuuhuone
Kohteen tyyppi:
Asunto
Vapautuu:
04 Feb
Rentolan vahvistama:
Kyllä
Kohdenumero:
89246

Tutkijankatu 8 A


Asunto Oy Tampereen Rehtori on valmistunut lokakuussa 2020 Hervantaan loistavien kulkuyhteyksien varrelle. Hervannasta löytyy kattavasti palveluita ja useat oppilaitokset sijaitsevat lähellä kohdetta. Nykyisin myös ratikka liikennöi Hervannasta Tampereen keskustaan.

Viisikerroksisessa yhtiössä on vuokrattavissa yksiöitä 22 m2 - 34,5 m2 ja pieniä kaksioita 38,5 m2. Huoneistojen lattiat on laminaattia ja seinät maalattu valkoiseksi. Kylpyhuoneet on laatoitettu. Keittiössä varusteena on jääkaappipakastin, keraaminen keittotaso, kalusteuuni ja astianpesukone. Kylpyhuoneissa on liitäntä pyykinpesukoneelle. Taloyhtiössä on sauna, pesutupa, kuivaushuone sekä huoneistokohtaiset irtaimistovarastot.

Toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus, jonka irtisanomisaika on 1 kk. Vakuus 1 kk vuokraa vastaava. Vesimaksu 22 €/hlö/kk. Vuokrasopimukseen sisältyy 10M internetyhteys. Asukas tekee sähkösopimuksen itse ja sitoutuu ottamaan laajan koti- ja vastuuvakuutuksen.

Taloyhtiö on kokonaan savuton, tupakointi kielletty huoneistoissa, parvekkeilla ja yleisissä tiloissa. Lemmikit sallittu. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Kiinnostuitko? Jätäthän meille hakemuksen, jonka jälkeen asuntoa on mahdollista käydä katsomassa. Asuntohakemus ja muut vapaat kohteemme löydät osoitteesta www.kodisto.fi. Lisätiedot ja tiedustelut Kodisto Asuntovuokraus, puh. [PIILOTETTU] tai [Piilotetut tiedot].

Onko sinulla kysyttävää tästä kohteesta? Ota yhteyttä suoraan vuokranantajaan tästä

Haluaisitko asettaa kiinteistösi vuokralle?

Luo ilmainen mainos ja vastaanota yhteydenottoja kiinnostuneilta vuokralaisilta 24 tunnin sisällä.