ad
Fi

Vuokraa 3 makuuhuoneen asunto, 61 m² paikassa Jyväskylä

Tyyppäläntie 17 C 17, Jyväskylä

Budjettiystävällinen: Hinta on alle keskimääräisen markkinahinnan

799 €
799 €
799 €
Tämän kiinteistön hinnoittelu on selvästi alle keskimääräisen markkinahinnan, mikä tarjoaa poikkeuksellista vastinetta budjetillesi.
Pinta-ala:
61 m2
Makuuhuoneet:
3 makuuhuonetta
Kohteen tyyppi:
Asunto
Tilat
  • Lemmikit Sallittu
Vapautuu:
Nyt
Rentolan vahvistama:
Kyllä
Kohdenumero:
21604

Tyyppäläntie 17 C 17


Tyyppäläntie 17 on valkotiilinen kerrostalo, joka sijaitsee rauhallisella ja puistomaisella Lohikosken alueella. Keskustaan pyöräilee vartissa ja uimarannalle muutamassa minuutissa! Myös päiväkoti ja Lohikosken koulu ja Seppälän palvelut löytyvät läheltä. Tunnelmallinen talo on rakennettu vuonna 1970, ja sieltä löytyy ajalle tyypillisiä ihanuuksia, kuten runsaasti säilytystilaa ulkoiluvälineille, tilavat varastot sekä talon oma matonpesuhuone kuivaustukkeineen. Lemmikit toivotetaan tervetulleiksi kaikkiin asuntoihin. Vesimaksu peritään erikseen ja vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa. Lemmikit toivotetaan tervetulleiksi, mutta tupakointi sen sijaan on kielletty asunnoissa, parvekkeilla ja huoneistopihoilla. Vuokrasopimus tehdään toistaiseksi voimassaolevaksi ja minimivuokra-aika on 6 kuukautta. Ensimmäinen mahdollinen irtisanomispäivä on 5 kuukauden päässä sopimuksen alkamisesta, minkä jälkeen on voimassa kalenterikuukauden mittainen irtisanomisaika. Vuokria tarkistetaan vuosittain 1. tammikuuta. Vuokran määrä on sidottu elinkustannusindeksiin, mutta mahdollinen korotus on kuitenkin vähintään 3 prosenttia. Hakijoiden luottotiedot tarkistetaan ja niiden edellytetään olevan kunnossa. Laajan kotivakuutuksen tulee olla voimassa koko vuokralla asumisen ajan.

Nyt haettavana tämä kodikas läpitalon kolmio, jossa pääset rentoutumaan oman saunan löylyihin ja vilvoittelemaan parvekkeelle. Bonuksena iso, ikkunallinen vaatehuone!


Onko sinulla kysyttävää tästä kohteesta? Ota yhteyttä suoraan vuokranantajaan täältä

Tietoa tästä kohteetsa


Kohteen tyyppi: Asunto

Kaupunki: Jyväskylä

Makuuhuoneet: 3

Pinta-ala: 61 m2

Hinta: 799 €

Vapautuu: 2022-01-01

Lemmikit sallittu: Kyllä

Hinta neliömmetriltä: 13 €

ad

Etsitkö halpaa asunnot paikasta Jyväskylä?