ad
Fi

Vuokraa 3 makuuhuoneen asunto, 64 m² paikassa Kirkkonummi

Upinniemen Rantatie 3 A 10, Kirkkonummi

Budjettiystävällinen: Hinta on alle keskimääräisen markkinahinnan

710 €
710 €
710 €
Tämän kiinteistön hinnoittelu on selvästi alle keskimääräisen markkinahinnan, mikä tarjoaa poikkeuksellista vastinetta budjetillesi.
Pinta-ala:
64 m2
Makuuhuoneet:
3 makuuhuonetta
Kohteen tyyppi:
Asunto
Tilat
  • Lemmikit Sallittu
Vapautuu:
Nyt
Rentolan vahvistama:
Kyllä
Kohdenumero:
13019

Upinniemen Rantatie 3 A 10


Upinniemen Rantatie 3 on vankka peruskorjattu kivitalo luonnon läheisessä, merellisellä ja turvallisella, varuskunnan aidan sisäpuolella sijaitsevalla Upinniemen alueella Kirkkonummella. Kivitalo on rakennettu vuonna 1960 ja perusparannettu 1995. Vuokrasopimus tehdään toistaiseksi voimassaolevana, missä ensimmäinen irtisanomispäivä on viiden (5) kuukauden päässä sopimuksen alkamisesta + tämän jälkeen normaali kalenterikuukauden irtisanominen. Vuokraa tarkistetaan vuosittain 1.1., sidottu elinkustannusindeksiin, mutta kuitenkin vähintään 3%. Tupakointi kielletty asunnossa ja parvekkeella, lemmikit sallittu. Luottotiedot tarkistetaan ja niiden tulee olla kunnossa. Vesimaksu ja käyttösähkö peritään erikseen.

Koti meren ääreltä. Tämä viehättävä ja kaunis kolmio sijaitsee 3.kerroksessa ja on heti vapaa. Asunto on valoisa ja siinä on parveke. Parvekkeelta on kaunis puistonäkymä. Asunto sijaitsee militäärialueella ja kaikkien alueella asuvien tulee olla suomen kansalaisia. Lemmikit sallittuja.


Onko sinulla kysyttävää tästä kohteesta? Ota yhteyttä suoraan vuokranantajaan täältä

Tietoa tästä kohteetsa


Kohteen tyyppi: Asunto

Kaupunki: Kirkkonummi

Makuuhuoneet: 3

Pinta-ala: 64 m2

Hinta: 710 €

Vapautuu: 2022-01-01

Lemmikit sallittu: Kyllä

Hinta neliömmetriltä: 11 €

ad

Etsitkö halpaa asunnot paikasta Kirkkonummi?