ad
Fi

Vuokraa 1 makuuhuoneen asunto, 49 m² paikassa Mikkeli

Vanha Kasarmialue rak 3 as 8, Mikkeli

Ainutlaatuinen vaihtoehto: keskimääräistä markkinahintaa korkeampi

713 €
713 €
713 €
Tämän kiinteistön hinta on keskimääräistä korkeampi, mutta se tarjoaa poikkeuksellisia ominaisuuksia, jotka erottavat sen joukosta.
Pinta-ala:
49 m2
Makuuhuoneet:
1 makuuhuone
Kohteen tyyppi:
Asunto
Tilat
  • Lemmikit Sallittu
Vapautuu:
Nyt
Rentolan vahvistama:
Kyllä
Kohdenumero:
31534

Vanha Kasarmialue rak 3 as 8


Vanha Kasarmialue sijaitsee suositulla Nuijamiesten asuinalueella vehreässä, puistomaisessa ympäristössä. Kattavat keskustan palvelut ja harrastusmahdollisuudet, päiväkodit, kaupat, liikuntakeskukset, ladut ja lenkkipolut ovat kävelymatkan päässä. Liikenneyhteydet ovat hyvät. Mikkelin matkakeskus sijaitsee vain vajaan kahden kilometrin päässä. Matkakeskuksesta pääset matkustamaan kätevästi junalla ja linja-autolla sekä kesäisin on käytettävissä myös venesataman palvelut. Nämä 1880-luvulla rakennetut ihastuttavat hirsirivitalot huokuvat historiaa. Talojen julkisivut on restauroitu kesällä 2008, keittiöt ja kylpyhuoneet on korjattu vastaamaan tämän päivän odotuksia v. 2012. Asunnoissa on pönttöuunit, jotka luo tunnelmaa ja lämpöä syys- ja talvipäiviin. Kohteessa myös kaukolämpö sekä huoneistokohtainen lämmöntalteenotto. (Pönttöuuni eli peltinen pystyuuni on perinteinen varaava tulisija, jossa kivet on muurattu peltikuoren sisään) Asukkaiden yhteisiä tiloja ovat ulkoiluvälinevarasto sekä huoneistokohtaiset irtaimistovarastot. Pihapiirissä mukava leikkipaikka lapsille. Asukkaan käytössä on maksuton 10M nettiyhteys. Vesimaksu peritään erikseen kulutuksen mukaan ja vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa. Laajan kotivakuutuksen tulee olla voimassa koko vuokralla asumisen ajan. Tupakointi on kielletty asunnoissa ja huoneistopihoilla. Vuokrasopimus tehdään toistaiseksi voimassaolevaksi ja minimivuokra-aika on 6 kuukautta. Ensimmäinen mahdollinen irtisanomispäivä on 5 kuukauden päässä sopimuksen alkamisesta, minkä jälkeen on voimassa kalenterikuukauden mittainen irtisanomisaika. Hakijoiden luottotiedot tarkistetaan ja niiden edellytetään olevan kunnossa. Jätä vuokrahakemus täältä: https://hakemus.tampuuri.fi/kruunuasunnot/ Asuntoja vuokraa Colliers Finland Oy/Riitta Tanninen, p. [PIILOTETTU] [Piilotetut tiedot]..

Haettavissa tilava kaksio idyllisestä puutalosta. Vuokraan sisältyy 10M ilmainen nettiyhteys. Lemmikit toivotetaan tervetulleiksi, mutta tupakointi sen sijaan on kielletty asunnossa ja parvekkeella. Vesimaksu peritään erikseen kulutuksen mukaan ja asukas tekee oman sähkösopimuksen. Vuokrasopimus tehdään toistaiseksi voimassaolevaksi, jolloin ensimmäinen irtisanomispäivä on 5 kuukauden päässä sopimuksen alkamisesta. Irtisanomisaika on kalenterikuukauden mittainen. Vuokraa tarkistetaan vuosittain 1. tammikuuta. Mahdollinen korotus on sidottu elinkustannusindeksiin, mutta on kuitenkin vähintään 3 prosenttia. Luottotiedot tarkistetaan Jätä vuokrahakemus täältä: https://hakemus.tampuuri.fi/kruunuasunnot/


Onko sinulla kysyttävää tästä kohteesta? Ota yhteyttä suoraan vuokranantajaan täältä

Tietoa tästä kohteetsa


Kohteen tyyppi: Asunto

Kaupunki: Mikkeli

Makuuhuoneet: 1

Pinta-ala: 49 m2

Hinta: 713 €

Vapautuu: 2021-12-01

Lemmikit sallittu: Kyllä

Hinta neliömmetriltä: 14 €

ad

Etsitkö halpaa asunnot paikasta Mikkeli?